icon

Витамини и минерали за деца Марсианци 

Марсианците е комплекс от мултивитамини и минерали за деца под формата на сироп и таблетки за дъвчене. Те имат приятен плодов аромат и вкус, за да се харесват на малчуганите. Дневната доза съдържа всички необходими органични вещества, минерали и други активни съставки в общо препоръчителни количества, които са необходими за физиологичния растеж и развитие на детето. Освен това, уникалният комплекс от активни съставки Imunactiv, който се съдържа в продукта, поддържа естествената функция на имунната система. 

 

Какво е Imunactiv? Това е формула от природни субстанции, разработена от експерти. Тя е специално предназначена за защита на децата срещу настинки, бактериални и вирусни заболявания и за укрепване и стимулиране на имунната им система. Imunactiv стимулира в човешкото тяло важни елементи от имунната система, благодарение на състава си. Това са така наречените макрофаги, които са в състояние да намерят и впоследствие да унищожат всички организми, които могат да бъдат причинители на заболяване.

Марсианци сироп 

Мултивитамини за деца в течна форма, с аромат и вкус на плодове. Марсианци сироп е витаминен комплекс от всички органични вещества и минерали, които са от решаващо значение за физиологичния растеж и здравословното развитие на подрастващите. Той съдържа уникалните активни съставки бета глюкан, биофлавоноиди, и цинк.

  • Бета глюканът е вещество с естествен характер, което се характеризира с уникални биологични свойства за въздействие върху имунната система.

  • Цинкът е важен за правилната функция на имунитета и помага в борбата срещу инфекциите.

  • Витамин С повлиява положително на защитните способности на човешкото тяло и го предпазва от настинки и други видове болести.

 

Тези вещества заедно с другите съставки и минералите допринасят за засилване на детския имунитет. Елементите от група В са необходими за общата жизненост и за правилното функциониране на метаболизма. Витамин А и йод са важни за нормалното зрение, структура и функция на кожата. Витамин D подпомага усвояването и използването на калций за структурата на костите и зъбите. Витамин С служи като защитен антиоксидант. Marsianci сироп има благоприятен ефект върху естествения имунитет, насърчава жизнеността и общото благополучие на детето.

Марсианци желирани витамини 

Желирани таблетки, които съдържат препоръчителните дневни дози важни мултивитамини за правилния физиологичен растеж и развитие на деца над 3 години. Марсианци за дъвчене са ароматизирани с плодови аромати и овкусители. Те съдържат ксилитол, който придава приятен вкус и в същото време спомага за поддържането на зъбите в добро състояние. Тези желирани дъвчащи таблетки не приличат н обикновени хапчета. Те имат форма на малки човечета, за да са привлекателни за децата.

 

Marsianci желирани мултивитамини имат екстракт от бъз, който традиционно се използва за насърчаване на имунитета и здравето на дихателните пътища. Те съдържат само естествени оцветители. Комплексът Bone Active, който се състои от две основни активни вещества спомага правилния растеж и развитието на костите на децата. Bone Active включва калций и витамин D и е предназначен главно за всички активно спортуващи деца. Тяхното редовно физическо натоварване им поставя повишени изисквания за прием на тези елементи.

Мултивитамини Марсианци на изгодна цена 

Пълната продуктова гама от мултивитамини за деца Марсианци ще откриете в Club Zdrave. Ние сме официален представител на компания Walmart, и като такъв нашите цени на Marsianci са гарантирано най-изгодни. Купете вкусна хранителна добавка под формата на желиране таблетки за дъвчене или сироп за деца от 3 до 12 годишна възраст. Ежедневната доза ще повиши естествено имунитета и съпротивителните сили на организма.

 

Вашите деца не само ще бъдат с подсилен имунитет, но ще имат здрави зъби и кости. Мултивитамини Марсианци Ви позволяват да поддържате необходимото ниво на витамин D3 в организма на детето. Той е необходим за добрия имунитет и здравето на целия скелет и мускули. Тази хранителна добавка на достъпна цена и с приятен вкус, е особено препоръчителна за деца и юноши. Осигурете на децата си допълнителен стимул за правилен растеж и развитие, като купите Marsianci от Club-zdrave.

Успявате ли да осигурите на детето си ежедневната доза витамини
07.12.2015

Успявате ли да осигурите на детето си ежедневната доза витамини

Като родители имаме много важни задачи, свързани с развитието на нашите деца. Една от най-трудните мисии е да осигурим на детето добре балансирана храна , с която то да си набави ценни вещества, витамини и енергия за всекидневните занимания и игри.

Прочети повече
Прегледи: 54
Природата в помощ на имунитета
18.09.2015

Природата в помощ на имунитета

В преходния период от преминаването от един в друг сезон, детският организъм има нужда от време и адаптация към новите сезонни предизвикателства. След дългата ваканция обикновено в общото помещение в детската градина или училище се появяват непознати гости – това са новите вируси за сезона, с които имунната система на детето ще трябва да се справи.

Прочети повече
Прегледи: 76
Знаете ли коя е царицата на българските билки?
08.12.2014

Знаете ли коя е царицата на българските билки?

Според известният народен лечител Петър Димков това е именно черният бъз, познат сред възрастните хора и под името свирчовина, заради меката сърцевина на клоните му. Ето какво пише той в “Съкровището на черния бъз”, глава от книгата “Петър Димков за живота без болести” на Николай Антонов:

Прочети повече
Прегледи: 101
Боледува ли често детето ви?
25.01.2013

Боледува ли често детето ви?

С ехинацея може да съкратите наполовина периода на боледуване, както и риска от хрема.

Прочети повече
Прегледи: 130
Плодовете през зимата – слаб източник на витамини
12.12.2012

Плодовете през зимата – слаб източник на витамини

През зимата портокалът е най-предпочитаният плод. Но дали ни носи ползите, които очакваме?

Прочети повече
Прегледи: 44
Да подсилим детския имунитет с бета глюкани
06.12.2012

Да подсилим детския имунитет с бета глюкани

Напоследък в медицинските среди се заговори за силата на една съставка – бета глюкани, която започва да придобива все по-голяма популярност и в България и се предлага вече и в аптеките. За децата има специално разработени

мултивитамини под формата на сироп

– с включени в състава бета глюкани и специален Имунактив комплекс  за активиране на имунната защита.

Прочети повече
Прегледи: 2243