icon

Синулан на Валмарк 

Sinulan e хранителна добавка, която съдържа комбинация от мощни, растителни екстракти. Веществата, които са включени, се извличат от андрографис, латинка и хрян, цвят на черен бъз, върбинка, лопен, жълта тинтява. Синулан подпомага функциите на носа, синусите и бронхите. Продуктите на Валмарк допринасят за поддържане на нормалната функция на дихателната и имунната система.

 

Тези билкови екстракти в Sinulan облекчават симптомите на синузит (главоболие и назални секрети), гърлото, фаринкса и ларинкса (зачервяване, дрезгавост, болка). Продуктите на Валмарк са достъпни под формата на таблетки, сироп или спрей за носа. Джуниър е специално разработена формула за чисти синуси и бронхи, предназначена за деца над 3 години. Те имат страхотен вкус, без добавена захар и оцветители.

Синулан таблетки 

Хранителна добавка Sinulan под формата на таблетки подобрява функцията на дихателните пътища и синусите. Хапчетата съдържат само натурални екстракти от билки, без лекарствени продукти. Синулан таблетки действат благоприятно и облекчаващо при главоболие и налягане, причинено от синузит. Те облекчават симптомите при болки в гърлото и бронхит. Това се дължи на веществата с растителен произход.

 

Sinulan успокоява раздразненията, също така се грижи за здравето на гърлото, ларинкса и гласните струни. Приемайте Синулан под формата на хапчета, в периода с риск от простудни заболявания или при ноки от изброените симптоми. Билкови хапчета на Валмарк може да закупите от нас без рецепта.

Синулан сироп 

Sinulan се предлага и под формата на течна хранителна добавка, съдържаща същия растителен състав. Синулан сироп подобрява имунната система и състояние на лигавиците. Той отпушва носа, бронхите и белите дробове. Съдържанието включва глюкозо-фруктозен сироп, екстракт от цветове на бъз, липа, корен на ружа, андрографис, върбинка. Продуктите са обогатени с витамин C и биотин.

Sinulan сироп е лесен за прием, поради течната си форма. Той е подходящ както за деца над 3 години, така и за юноши и възрастни. Приемайте по 1 чаена лъжичка на ден при проблеми с функцията на горните и долните дихателни пътища. Сиропът облъчва синузит, зачервено гърло, кашлица и има патогенно действие.

Синулан спрей 

Sinulan спрей за нос е медицинско изделие, използвано за лечение на симптомите на синузит и ринит от различен произход. Има иновативна и патентована формула с уникален механизъм на действие. Спрейът работи бързо - за 15 минути не само стеснява съдовете, така че изчиства носа, но и намалява причините за проблема и не изсушава лигавицата. Добавеното етерично масло от евкалипт отпушват запушения нос и Ви дава приятно усещане за свежест.

 

Sinulan спрей стеснява съдовете на носната лигавица и образува покритие на повърхността ѝ. Това покритие веднага привлича вода от хипотоничната течност, разположена в по-дълбоките части на лигавицата, улеснявайки нейния поток отвътре навън. Този ефект отпушва носната кухина. Премахването на слуз, която блокира синусите, едновременно ги отпушва, облекчава напрежението и болката.

Серия билкови продукти Sinulan 

Walmark разработва тази серия хранителни добавки, съдържащи богат и 100% естествен състав на растителни екстракти, които поддържат правилното функциониране на дихателната система. Продуктите на билкова основа подпомагат функцията на бронхите, подобряват комфорта при дишане и укрепват имунната система.

 

Екстракта от бъз подкрепя имунната система. Той включва етерични масла с положителен ефект върху синусите, и има потогонно действие. Извлекът от листа на андрографис влияе положително върху дейността на лимфната система, подпомага метаболизма и елиминирането на токсините от организма. Билката вербена помага за изчистване на синусите и отделянето на слуз. Вещества, извлечени от корен на тинтява подобряват тонуса и физическото благосъстояние.