icon

Витамини и минерали за деца Марсианци 

Марсианците е комплекс от мултивитамини и минерали за деца под формата на сироп и таблетки за дъвчене. Те имат приятен плодов аромат и вкус, за да се харесват на малчуганите. Дневната доза съдържа всички необходими органични вещества, минерали и други активни съставки в общо препоръчителни количества, които са необходими за физиологичния растеж и развитие на детето. Освен това, уникалният комплекс от активни съставки Imunactiv, който се съдържа в продукта, поддържа естествената функция на имунната система. 

 

Какво е Imunactiv? Това е формула от природни субстанции, разработена от експерти. Тя е специално предназначена за защита на децата срещу настинки, бактериални и вирусни заболявания и за укрепване и стимулиране на имунната им система. Imunactiv стимулира в човешкото тяло важни елементи от имунната система, благодарение на състава си. Това са така наречените макрофаги, които са в състояние да намерят и впоследствие да унищожат всички организми, които могат да бъдат причинители на заболяване.

Марсианци сироп 

Мултивитамини за деца в течна форма, с аромат и вкус на плодове. Марсианци сироп е витаминен комплекс от всички органични вещества и минерали, които са от решаващо значение за физиологичния растеж и здравословното развитие на подрастващите. Той съдържа уникалните активни съставки бета глюкан, биофлавоноиди, и цинк.

 • Бета глюканът е вещество с естествен характер, което се характеризира с уникални биологични свойства за въздействие върху имунната система.

 • Цинкът е важен за правилната функция на имунитета и помага в борбата срещу инфекциите.

 • Витамин С повлиява положително на защитните способности на човешкото тяло и го предпазва от настинки и други видове болести.

 

Тези вещества заедно с другите съставки и минералите допринасят за засилване на детския имунитет. Елементите от група В са необходими за общата жизненост и за правилното функциониране на метаболизма. Витамин А и йод са важни за нормалното зрение, структура и функция на кожата. Витамин D подпомага усвояването и използването на калций за структурата на костите и зъбите. Витамин С служи като защитен антиоксидант. Marsianci сироп има благоприятен ефект върху естествения имунитет, насърчава жизнеността и общото благополучие на детето.

Марсианци желирани витамини 

Желирани таблетки, които съдържат препоръчителните дневни дози важни мултивитамини за правилния физиологичен растеж и развитие на деца над 3 години. Марсианци за дъвчене са ароматизирани с плодови аромати и овкусители. Те съдържат ксилитол, който придава приятен вкус и в същото време спомага за поддържането на зъбите в добро състояние. Тези желирани дъвчащи таблетки не приличат н обикновени хапчета. Те имат форма на малки човечета, за да са привлекателни за децата.

 

Marsianci желирани мултивитамини имат екстракт от бъз, който традиционно се използва за насърчаване на имунитета и здравето на дихателните пътища. Те съдържат само естествени оцветители. Комплексът Bone Active, който се състои от две основни активни вещества спомага правилния растеж и развитието на костите на децата. Bone Active включва калций и витамин D и е предназначен главно за всички активно спортуващи деца. Тяхното редовно физическо натоварване им поставя повишени изисквания за прием на тези елементи.

Мултивитамини Марсианци на изгодна цена 

Пълната продуктова гама от мултивитамини за деца Марсианци ще откриете в Club Zdrave. Ние сме официален представител на компания Walmart, и като такъв нашите цени на Marsianci са гарантирано най-изгодни. Купете вкусна хранителна добавка под формата на желиране таблетки за дъвчене или сироп за деца от 3 до 12 годишна възраст. Ежедневната доза ще повиши естествено имунитета и съпротивителните сили на организма.

 

Вашите деца не само ще бъдат с подсилен имунитет, но ще имат здрави зъби и кости. Мултивитамини Марсианци Ви позволяват да поддържате необходимото ниво на витамин D3 в организма на детето. Той е необходим за добрия имунитет и здравето на целия скелет и мускули. Тази хранителна добавка на достъпна цена и с приятен вкус, е особено препоръчителна за деца и юноши. Осигурете на децата си допълнителен стимул за правилен растеж и развитие, като купите Marsianci от Club-zdrave.

Марсианци Имунактив Витамини за деца с ПОДАРЪК Пумпал
Хранителна добавка

Марсианци Имунактив Витамини за деца с ПОДАРЪК Пумпал

Не е налично

Марсианци Имунактив® е комплексен мултивитаминен продукт, съобразен с ежедневните нужди на детето от витамини и минерали. Съдържа специален Имунактив комплекс, който допринася за нормалното функциониране на имунната система и подпомага защитата на детския организъм при простудни състояния. Марсианци Имунактив представляват таблетки за смучене с формата на марсианчета с вкус на ягода.
Към всяка таблетка е прибавен и ксилитол, който придава чудесен охлаждащ вкус и спомага за поддържане на детските зъби в добро състояние.

 

ПОДКРЕПА ЗА ЗДРАВЕ И ИМУНИТЕТ

 • Шипка, цинк, витамини C, D3 и A допринасят за нормалната функция на имунната система
 • Витамини B2, C, E и цинк са антиоксиданти, допринасящи за защитата на клетките от оксидативен стрес причинен от свободни радикали от замърсената околна среда и собствения метаболизъм на  организма
 • Витамин А допринася за поддържането на нормалното зрение

ЖИЗНЕНОСТ

 • Фолиева киселина и витамини C, B2, B3, B5 и B6 допринасят за намаляване чувството на отпадналост и умора
 • Йод, биотин и други витамини от група B допринасят за нормалното протичане на метаболизма
 • и производството на енергия
 • Приятен ягодов вкус
 • Без изкуствени оцветители и консерванти
 • Без захар, глутен и лактоза
0,00 лв