icon

ГинкоПрим за по-добра памет и концентрация 

GinkoPrim са висококачествени продукти, предназначени да подобряват кръвообращението в крайниците и мозъка. По този начин стимулират паметта, концентрацията и вниманието, както и оказват положителен ефект върху нервната система. Формулата представлява уникална комбинация от екстракт на гинко билоба с висока концентрация и добавен магнезий. Тези съставки имат благоприятен ефект върху оросяването на мозъка, ръцете и краката, подобряват умствената работа и способността за фокусиране.

 

Гинко билоба ефективно се комбинира с магнезий, който често липсва в нашата храна. Магнезият е от съществено значение за нормалното функциониране на нервната система, мускулите и намалява риска от сърдечно-съдови заболявания. ГинкоПрим стимулира умствената дейност, памет, внимание, емоционална стабилност; интелектуална концентрация. Продуктите помагат на хората, на които ръцете и краката им често изстиват, имат усещане за замаяност, шум в ушите и безпокойство.

ГинкоПрим с гинко билоба 

Гинко билоба е едно от най-старите оцелели дървета на Земята, за което се смята, че е на възраст над 200 милиарда години. Листата на това дърво съдържат полезни вещества, като терпенолактони, флавонови гликозиди и други. Екстрактът от листата на ginko biloba е преминал клинични изпитвания, които са потвърдили превантивния му ефект за подобряване на кръвоснабдяването. GinkoPrim засилва оросяването, умствената дейност и способностите за концентриране.

 

ГинкоПрим с гинко билоба увеличава кръвообращението, влияе на намаляването на образуването на тромби, има експресивен антиоксидантен ефект, забавяйки процеса на стареене. Терапевтичните свойства на продукта включват лечение на проблеми с паметта, повишаване на сърдечно-съдовата функция и подобряване на здравето на очите. Ginko biloba може да предложи редица ползи за здравето, включително подобряване на когнитивната функция и облекчаване на симптомите на безпокойство.

ГинкоПрим за оросяване на крайниците 

Очевидната способност на ГинкоПрим да увеличава притока на кръв към различни части на тялото е причина за много от ползите. При хора със сърдечни заболявания, които го приемат, се забелязва незабавно увеличаване на притока на кръв към множество части на тялото. Това се дължи на увеличение в нивата на циркулиращ азотен оксид, съединение, отговорно за разширяване на кръвоносните съдове. Разширяването подобрява оросяване на крайниците, защото позволява на по-голямо количество кръв да достига до мускулите и тъканите в ръцете и краката.

 

GinkoPrim е природно средство за решаване на проблеми със студените ръце и крака. Той не само ще Ви избави от чувството на студени и изтръпнали крайници, но ще Ви осигури добро настроение и здраве. Причините за лошото оросяване може да са много и най-различни. Най-често те са затлъстяване, диабет, сърдечни заболявания и артериални проблеми. Тези заболявания трябва да бъдат лекувани, но за облекчение на симптомите може да използвате GinkoPrim.

Продукти ГинкоПрим на Валмарк 

Тази продуктова гама на Валмарк е с уникална формула, комбинираща гинко билоба и магнезий, незаменими за човешкото тяло. ГинкоПрим укрепва периферната кръвоносна система, допринасяйки за запазването на когнитивните функции, особено на паметта, и помага за поддържане на умствената бдителност. Ефектът върху кръвоносна система е особено важен при отслабване на зрението и слуха.

 

Наличието на магнезий в GinkoPrim е необходимо за много процеси в организма:

  • за развитие на умствени способности;

  • за отпускане на мускулите и кръвоносните съдове.

  • за намаляване на възбудимостта на нервната система;

  • за регулиране на работата на сърдечно-съдовата система.

В допълнение, GinkoPrim на Валмарк има антиоксидантни свойства, тоест забавя процеса на стареене.