Как да поръчам?

ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ Е ЗАТВОРЕН И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА ОБСЛУЖИМ ПОРЪЧКАТА ВИ. ТЪРСЕТЕ ПРОДУКТИТЕ НИ В АПТЕКИТЕ
Поръчка

За да направите поръчка е нужно само да добавите избраните артикули във вашата кошницата и да натиснете бутона ДОБАВИ В КОШНИЦАТА. След като приключите с избора на продукти, които да добавите в пазарската си кошница, преминавате към следващата стъпка - завършване на поръчката. Това става като изберете КОЛИЧКАТА в горния десен ъгъл. Следващите стъпки са попълването на вашите данни и адрес за доставка.

Плащане
Плащането на избраните от вас артикули се извършва чрез наложен платеж. Заплащането на поръчан продукт се осъществява в момента на доставка, т.е. когато куриер ви посети на посочен от вас адрес и лично ви предаде закупената от нашия онлайн магазин стока.

Регистрация
Регистрираните потребители могат да следят статуса на поръчката си, да получават актуална информация за промоции, нови продукти и да станат част от лоялната програма на Walmark. 
За да се регистрирате трябва да попълните своите данни във формата за Вход/ Регистрация.
При нова регистрация, първата поръчка е с безплатна доставка. 

Доставка
Всички продукти от онлайн магазина на Валмарк се доставят от куриерска фирма СПИДИ на посочения от вас адрес. Доставката се извършва според графика на Спиди. Разходите по куриерската услуга са фиксирани – 5.00лв за цялата страна.

За всички регистрирани потребители при поръчка над 15 лева доставката е БЕЗПЛАТНА! 
За всички нерегистрирани потребители при поръчка над 40 лева доставката е БЕЗПЛАТНА! 

ВАЖНО: при текущи промоции и намаления на продукти на сайта не могат да се прилагат друг тип отстъпки - кодове, ваучери и подобни елементи даващи отстъпки получени по съответния ред!

Приятно пазаруване!