icon

За приказен сън


Дуо-капсулна технология с удължено освобождаване за лесно заспиване и качествен сън:
  • Успокоява и улеснява заспиването
  • Осигурява пълноценен сън
  • Събуждате се свежи и отпочинали
Външната капсула релаксира тялото и ума и улеснява заспиването.
Вътрешната капсула с удължено освобождаване поддържа качествения и пълноценен сън.
За да се събуждате отпочинали и заредени за новия ден!

Не води ди привикване и не причинява сънливост след събуждане.
 
LUNESTIL® е хранителна добавка с революционна дуо-капсулна технология (капсула в капсулата), съчетаваща четири мощни съставки. Уникалната формула осигурява релаксация преди заспиване и допринася за здравословен нощен сън, без привикване или сънливост след събуждане. Проблемите със съня може да се дължат на различни причини като временен стрес, нарушен режим, промени в начина на живот или емоционални събития. Ако сте под стрес или сте напрегнати е много трудно да се наслаждавате на качествен сън. А когато постоянно не си доспивате, се озовавате в омагьосан кръг. През деня не можете да се концентрирате и не сте пълноценни, а през нощта се тревожите за това, което не сте успели да свършите.


 
Външната капсула на LUNESTIL® съдържа 80 mg масло от лавандула (Lavandula Angustifolia Mill.), което се освобождава и усвоява скоро след приема. Успокояващите и отпускащи свойства на лавандулата Ви подготвят за лесно заспиване.
Вътрешната капсула на LUNESTIL® е с технология на удължено освобождаване и постепенно доставя съставките в организма приблизително 1 час след приема. По този начин действието на LUNESTIL® продължава след като сте заспали, за да Ви осигури спокоен и качествен сън. Вътрешната капсула съдържа пасифлора, мелатонин и витамин B6.