icon

Хранителни добавки за гърло

Възпалението на устна кухина се изразява с дразнене, сухота, болки, парене и обикновено се дължи на инфекция. Въпреки незначителните симптоми, те могат да Ви накарат да се чувствате нещастни. Най-честите причинители са алергии, инфекции (бактериални или вирусни) и дразнители от околната среда. Добрата новина е, че има хранителни добавки за гърло, които лекуват и облекчават симптомите. Природните лекарства успокояват болката и лекуват възпалението в носоглътката. Успешно се справят със симптомите на тонзилит, фарингит, ларингит.

Когато има инфекция, тялото увеличава притока на кръв към носоглътката, така че белите кръвни клетки да се борят с инфекцията. Именно тази увеличен кръвен поток допринася за подуването и зачервяването в областта на ларинкса. Натуралните съставки на нашите хранителни добавки за гърло достигат до устната кухина. Те осигуряват ефикасно лечение на дразненето, сухотата, болките и паренето в носоглътката.

Хапчета за гърло

Възпалени на устната кухина или фарингит се характеризира с чувство на сухата и бодежи при преглъщане. Причинителя за това често е вирусна инфекция, което означава, че симптомите могат да се дължат на грип или обикновена настинка. Възпалената носоглътка може да бъде причинена и от други фактори, като например:

  • Пушене;

  • Алергии;

  • Замърсяване на въздуха;

  • Сух въздух;

  • Киселинен рефлукс;

  • Викане.

Използвайте хранителни добавки за възпалено гърлобол под формата на хапчета, вместо да чакате болежките да отшумят от самосебе си.

Хапчета за лечение на тонзилит, фарингит, ларингит се продават без лекарско предписание. Можете да закупите нашите хранителни добавки за гърлобол без рецепта. Те са предназначени за страдащите, които не се нуждаят от медицинска помощ. Таблетките могат да се използват още при първите симптоми на гърлобол. Хранителните добавки са вид нестероидните противовъзпалителни средства, които могат да се употребяват от деца и тийнейджъри на възраст над 5 години. Някой продукти са чудесно противовъзпалително и антиинфекциозно средство при хирургични интервенции в устната кухина, като вадене на зъб и операция на сливиците.

Таблетки за смучене за гърло

Има причина, поради която си заслужава да предпочете таблетки за смучене, за да облекчите болката и сухотата в носоглътката. Това дава възможността за бавно разтваряне на таблетката върху езика Ви, което Ви позволява да получите мигновено облекчение. Активните съставки се насочват директно към проблемната зона, с всяко Ваше преглъщане. Пастилите комбинират мощна формула, направена от ментол, бензокаин орален анестетик и плодов аромат.

Нашите хранителни добавки за гърло под формата на таблетки за смучене ще Ви помогнат да се чувствате по-добре през целия си ден. Те са на достъпна цена, така че може да вземете една кутия за вкъщи, една за работа и една за из път. С тяхна помощ може винаги да сте подготвени при първите симптоми на зачервяване и дразнене в ларинкса. Тези хранителни добавки могат да се приемат и от деца, които ще харесат сладкия, плодов вкус на таблетките за смучене - подобно на бонбони.

Ефикасни лекарства за гърло от WALMARK

Лечението на тонзилит, фарингит, ларингит при вирусна инфекция, не изисква наложително използване на антибиотици. Техен заместител, като ефикасни лекарства за гърлобол са така наречените локални анестетици. Такъв антисептик е хлорхексидин, който има благоприятно въздействие върху инфектираните лигавици. Хлорхексидин е основна съставка в хранителни добавки за гърло под формата на пастили WALMARK, които играят водеща роля в локалното лечение. 

Пастелите са ефикасни лекарства за гърло, които позволяват незабавно, масивно и постоянно освобождаване на активната молекула директно в мястото на инфекцията. Хлорхексидин има антибактериална активност, предизвикваща значително унищожаване на основните патогени на горните дихателни пътища след контакт с тях. В заключение, продуктите със съдържание на хлорхексидин са ефикасни лекарства за гърлобол.

За още висококачествени продукти от Club-zdrave Wavita, посетете категорията Имунитет и енергия.