icon

Хранителни добавки за деца

Детският организъм се нуждае от много полезни вещества, за да се поддържа неговия здрав растеж и развитие. Когато става въпрос за отглеждането на жизнени и здрави малчугани, добре балансирана диета е в основата на всичко. Най-добре е всичко необходимо да се набавя от храната, но в днешни дни това е невъзможно. За това WALMARK разработва специална серия от хранителни добавки за деца на всякаква възраст. Давайте на Вашите малчугани от нашите суплементи, защото съдържат комплекс от мултивитамини, минерален и микроелементи. Така ще сте сигурни, че тялото им получава необходимата база от полезни вещества.

Подрастващите, които не ядат месо, може да се наложи да приемат витамин В12, тъй като той се намира само в храни на животинска основа. Страдащи от цьолиакия, са изложени на по-висок риск от хранителен дефицит и се нуждаят от добавки. Малчугани които:

  • Имат слаб апетит или са злояди;

  • Пият много подсладени със захар напитки;

  • Приемат определени лекарства;

  • Имат хронични заболявания.

Всички те се нуждаят от допълнителни витамини и минерали под формата на хранителни добавки.

Витамини за деца

В наши дни храната ни се отглежда в почва, която има недостиг на минерали. В 

резултат плодовете и зеленчуците, които ядем са по-бедни по състав. Липсата на основни витамини и минерали може да доведе до дефицит в организма и нарушение на нормалните функции. Това излага детския организъм на опасност от заболяване поради слаб имунитет, а също така може да се забави развитието. Някой хлапета са злояди и не изяждат всичко, което има поднасяте в чинията. Добавки WALMARK ще запълнят всички липси, които не се набавят от хранителни източници. Плюс това те поддържат имунната функция.

 

Добрият комплекс мултивитамини WALMARK осигурява необходимите нутриенти, ако се притеснявате, че рожбата Ви не получава всички нужни витамини и минерали от храната. Той включва витамини: А - за здраво зрение; C - за здрави зъби и венци; D за здрави кости и стави; B-комплекс за здрава нервна система. В състава на формулата са включени също така основните минерали калций, цинк и желязо. Нашите хранителни добавки за деца са лесни за приемане. Продуктите са под формата на ароматен сироп, вкусни смучещи и дъвчащи таблетки.

Дъвчащи витамини за деца

Всички знаете колко трудно е да убедите едно хлапе да изпие някакво хапче. За него таблетките са “гадни лекарства”, който не иска и да погледне. Производителят е намерил решение за този проблем. Предложението е дъвчащи витамин, който са желирани, имат плодов вкус и форма на човечета. Това привлича детското внимание. Дъвчащите хранителни добавки се харесват на хлапетат и те с удоволствие ги приемат, защото приличат на бонбони.

 

В съсътава на предлаганите желирани мултивитамини е включен пълен комплекс от нутриенти. Те не съдържат захар, въпреки че са сладки, за това не са вредни за зъбите. Тези хранителни добавки за деца им осигуряват ежедневна имунна защита. Таблетките за дъвчене са лесни за усвояване от организма. Огромна полза от дъвчащите витамини е способността им да се абсорбират още в стомаха.

Засилване на имунитета при деца

Като родител е естествено да се интересувате от здравето на подрастващите. В крайна сметка, когато са здрави децата са щастливи - и това е вярно независимо от тяхната възраст, от невръстни до тийнейджъри. Ние разполагаме с богата гама от хранителни добавки за засилване на имунитета.

 

  • Защо здравето на подрастващите е важно

Доброто здраве в детството е от съществено значение за здравословния живот по-късно. Става въпрос за това, да дадете на своята рожба най-добрия възможен старт в живота. Осигурете им засилен имунитет, за да могат да играят, да учат и да се развиват правилно.

 

  • Как мога да подобря здравето на детето си

Вкусовите рецептори на малчуганите се променят и развиват непрекъснато, а с това и предпочитанията им към дадени храни също. Да ги накрате да ядат плодове и зеленчуци, не винаги е просто. Може даже да е доста трудно. За щастие има полезни и удобни мултивитамини и хранителни добавки за деца, насочени към подрастващи от всички възрасти.

 

За още висококачествени продукти от Club-zdrave Wavita, посетете категорията "Семейство".