icon

Пробиотик Биопрон Ребаланс 

Пробиотиците Biopron съдържат различни видове микроорганизми, като дрожди и бактерии (лактобацили, бифидобактерии). Микроорганизмите, които се намират в стомаха и червата, се грижат за нормалното функциониране на чревната микробиота. Някои състояния, като употреба на антибиотици или пътуване, могат да променят естествения баланс на бактериите в организма. Нарушеният баланс води до промяна в нормалното функциониране на стомашната и чревна флора. Появява се диария, запек или друг вид неразположение.

 

Биопрон помага за поддържане естествения баланс на чревната микробиота! Продуктът съдържа живи микроорганизми. В храносмилателната система има както „добри”, така и „лоши” бактерии, които трябва да бъдат балансирани, за да поддържате оптимално здраве. Пробиотик Biopron е уникална формула, която съдържа всичко необходимо, за да върне редовната функция на стомаха и червата. Пробиотиците се използват за подобряване на храносмилането и възстановяване на флората.

Биопрон с фибри за нормална стомашна киселинност 

Синдромът на раздразненото черво е едно от най-често срещаните и проблемни състояния, за които хората търсят лекарска помощ. При подобно състояние хората се оплакват от симптоми на запек, диария, подуване на корема, газове и коремна болка. Това се дължи на нарушена стомашна киселинност, за която най-често причина е употребата на лекарства или небалансирано хранене. Добавянето на фибри към диетата Ви може да помогне за подобряване на работата на червата и намаляване на тежестта в стомаха.

 

Биопрон с фибри е натурален продукт за нормална стомашна киселинност. Фибрите играят основна роля за здравето на храносмилането. Те са горивото, което клетките на дебелото черво използват, за да бъдат здрави. Те помагат за нормалната функция на храносмилателния тракт. Разтворимите фибри в Biopron образуват защитен слой върху стените на стомаха, който представлява бариера срещу солната киселина. Фибрите са полезни както при диария, така и при запек, в зависимост от това колко течности приемате.

Биопрон ензими за храносмилане 

Естествените храносмилателни ензими помагат за разграждането на храната, за да можем да усвоим хранителните вещества. Вашата уста, стомах и тънки черва произвеждат някои ензими. По-голямата част обаче идват от панкреаса Ви. След като хранителните вещества се разградят на достатъчно малки молекули, те се абсорбират през стената на тънките черва в кръвта и след това се доставят в цялото тяло. Понякога тялото не произвежда достатъчно храносмилателни ензими. Това може да забави процеса на храносмилане и да доведе до неприятни симптоми.

 

Биопрон с ензими и билкови екстракти подпомага нормалното храносмилане. Продуктът облекчава симптомите на хроничните храносмилателни проблеми като спазми, подуване на корема или газове. Храносмилателните ензими започват да действат, щом влязат в контакт с храната. Те ще започнат да разграждат молекулите на храната веднага. Biopron връща естествения баланс на чревната микробиота в рамките на няколко дни.

Биопрон с дрожди за нормална перисталтика 

Много здрави индивиди са загрижени, че имат прекалено много чревни газове, мислейки, че храносмилателният им тракт функционира неправилно. Макар самият газ да не е опасен, нашата неспособност да контролираме преминаването му може да има социални последици. Причината за това нарушение на перисталтиката и образуването на газове е поемането на въздух по време на хранене и консумацията на храни, съдържащи слабо усвоими нишестета и захари.

 

За повечето хора газовете в храносмилателния тракт не причиняват никакви симптоми, но някои изпитват често оригване или подуване на корема. Биопрон с дрожди помага на дебелото черво да разгражда тези въглехидрати, така че тялото да абсорбира хранителните им вещества. Странични продукти на храносмилането са водород, метан и въглероден диоксид. Използвайте Biopron с дрожди за нормална перисталтика и намаляване на газовете, причинени от консумация на храни с високо съдържание на нишесте, като зеле, броколи и пълнозърнести храни.

Биопрон Ребаланс за баланс на чревната микробиота 

Може да отнеме 6 месеца на тялото да се върне към обичайния си баланс при нарушение на микроорганизмите в стомашната флора. Биопрон Ребаланс е пробиотик за баланс на чревната микробиота с живи бактерии, ензими и дрожди в оптимално количество. Микроорганизмите в Biopron са от натурални източници и имат бързо действие.

 

Продуктите на чешката компания Валмарк не са лекарства и могат да се купуват без рецепта. Те са безвредни, без странични ефекти и нежелани реакции. Тази оригинална пробиотична формула подобрява храносмилането, нормализира перисталтиката и балансира чревната микробиота. Biopron помага не само за усвояването и съхранението на хранителни субстрати, но и за развитие на имунната система, и изграждане на имунитет.