icon

Proenzi хранителни добавки за стави 

Проензи предлага най-доброто, за да се движите спокойно. Тези хранителни добавка не съдържат лекарствени продукти. Те са изцяло предназначени за поддържане здравето на ставите, хрущялите, връзките и сухожилията. Продуктите са подходящи за ежедневна употреба от хора на средна и напреднала възраст. Ставен комплекс Проензи е подходящ и за млади хора, които са подложени на интензивно натоварване. Безкомпромисният му състав е разработен въз основа на дълбоки познания за ставното износване и мускулно-скелетните проблеми. 

 

Активните съставки в Проензи са глюкозамин и хондроитин, които са структурни компоненти на хрущяла. И двете се произвеждат естествено от организма. Хрущялът е съединителната тъкан, която уплътнява краищата на костите в ставите. С напредване на възрастта повърхностният слой на хрущяла между костите се износва. Това е причина за болка, подуване и скованост в ставните връзки. Коленете, бедрата, гръбначният стълб и ръцете са частите на тялото, които най-често биват засегнати. Глюкозамин и хондроитин, които са част от хранителна добавка Proenzi, подхранват хрущяла, подобряват гъвкавостта на ставните връзки и улесняват движението. Ние Ви предоставяме възможността да поръчате безплатна мостра от Проензи Интензив и да се убедите сами от благоприятния ефект върху вашите стави.

Проензи при болки в ставите 

Остеоартрит е заболяване, което възниква, когато има износване на хрущяла в ставните връзки. При това положение костите започват да се търкат една в друга. Този дегенеративен процес причинява излишно триене, което води до загуба на подвижност, скованост и болки. Остеоартритът е по-често срещан сред хората в средна и напреднала възраст. Симптомите могат да варират от лека до много силна болка в гърба, шията, ръцете, бедрата, коленете и стъпалата.

 

Проензи е хранителна добавка, която забавя дегенеративните процеси на съединителната тъкан и подобрява благосъстоянието и подвижността. Доказано е, че включените в биопродуктите съставки подпомагат защитата на ставния хрущял. Те ограничават разпадането и стимулират изграждането на хрущялна тъкън. Proenzi подобрява еластичните свойства на сухожилията и има противовъзпалителен ефект, като намалява болезненото подуване на коленете. Тези хранителни добавки ще Ви направят по-подвижни и уверени в себе си.

Проензи с колаген за ставите 

Колагенът е най-изобилният протеин в тялото Ви. Той е основният компонент на съединителните тъкани, които съставляват сухожилия, връзки, кожа и мускули. Колагенът има много важни функции, включително укрепване на костите. Приемът му носи различни ползи за здравето от облекчаване на болките в кръста и коленете до подобряване на здравето на кожата. Количеството на колаген в тялото Ви намалява с остаряването, и има риск от развитие на дегенеративни заболявания, като остеоартрит.

 

Проензи е хранителна добавка с добавен колаген за ставите. Той е в хидролизирана форма, което означава, че се усвоява по-добре от тялото. Колагенът помага да поддържате целостта на Вашите хрущяли, които защитават ставите Ви. Проучванията показват, че приемът на Proenzi подобрява симптомите на остеоартрит и като цяло намалява болките в коленете, раменете, кръста, шията и други части на тялото. Това ще Ви направи по-способни да се занимавате с физическа активност.

 

Гама продукти Proenzi 

Проензи е мощна комбинация от съставки за свободно и безболезнено движение. Продуктите се предлагат под формата на таблетки. Хапчетата се вземат веднъж дневно и са лесни за прием. Усвояването им от организма е изключително лесно. Резултатите не закъсняват, ако се следва стриктно приема и не се пропуска вземането на доза. Салицин, куркумин, босвелия, глюкозамин, хондроитин и колаген са основните съставки на Proenzi.

 

Може да закупите Proenzi от Клуб-здраве под формата на крем. За най-добри и бързи резултати се препоръчва комбинирането на крем и хапчета. Пероралния прием действа за цялото тяло, докато прилагането на крема действа локално - точно в проблемната зона. По този начин мазилото усилва действието на хранителната добавка, като прониква директно в коляното, кръста, гърба или друга част на тялото.

Колко време е нужно на ставите да започнат да се възстановяват?
13.10.2017

Колко време е нужно на ставите да започнат да се възстановяват?

Нормално, в здравите стави съществува равновесие между натоварването върху ставната повърхност, устойчивостта на хрущяла и възстановителните процеси протичащи в него. За жалост, с напредването на възрастта хрущялът постепенно се износва като постепенно изтънява и губи еластичността си. В резултат подвижността на засегнатите стави се понижава, като след време се появяват скованост и болка. От своя страна липсата на подходяща физическа активност е причина за недостатъчно стимулиране на обменните процеси в ставите и неефективно възстановяване.

Прочети повече
Прегледи: 14120