icon
icon
icon

Проензи – Здравен съветник

Proenzi хранителни добавки за стави 

Проензи предлага най-доброто, за да се движите спокойно. Тези хранителни добавка не съдържат лекарствени продукти. Те са изцяло предназначени за поддържане здравето на ставите, хрущялите, връзките и сухожилията. Продуктите са подходящи за ежедневна употреба от хора на средна и напреднала възраст. Ставен комплекс Проензи е подходящ и за млади хора, които са подложени на интензивно натоварване. Безкомпромисният му състав е разработен въз основа на дълбоки познания за ставното износване и мускулно-скелетните проблеми. 

 

Активните съставки в Проензи са глюкозамин и хондроитин, които са структурни компоненти на хрущяла. И двете се произвеждат естествено от организма. Хрущялът е съединителната тъкан, която уплътнява краищата на костите в ставите. С напредване на възрастта повърхностният слой на хрущяла между костите се износва. Това е причина за болка, подуване и скованост в ставните връзки. Коленете, бедрата, гръбначният стълб и ръцете са частите на тялото, които най-често биват засегнати. Глюкозамин и хондроитин, които са част от хранителна добавка Proenzi, подхранват хрущяла, подобряват гъвкавостта на ставните връзки и улесняват движението. Ние Ви предоставяме възможността да поръчате безплатна мостра от Проензи Интензив и да се убедите сами от благоприятния ефект върху вашите стави.

Проензи при болки в ставите 

Остеоартрит е заболяване, което възниква, когато има износване на хрущяла в ставните връзки. При това положение костите започват да се търкат една в друга. Този дегенеративен процес причинява излишно триене, което води до загуба на подвижност, скованост и болки. Остеоартритът е по-често срещан сред хората в средна и напреднала възраст. Симптомите могат да варират от лека до много силна болка в гърба, шията, ръцете, бедрата, коленете и стъпалата.

 

Проензи е хранителна добавка, която забавя дегенеративните процеси на съединителната тъкан и подобрява благосъстоянието и подвижността. Доказано е, че включените в биопродуктите съставки подпомагат защитата на ставния хрущял. Те ограничават разпадането и стимулират изграждането на хрущялна тъкън. Proenzi подобрява еластичните свойства на сухожилията и има противовъзпалителен ефект, като намалява болезненото подуване на коленете. Тези хранителни добавки ще Ви направят по-подвижни и уверени в себе си.

Проензи с колаген за ставите 

Колагенът е най-изобилният протеин в тялото Ви. Той е основният компонент на съединителните тъкани, които съставляват сухожилия, връзки, кожа и мускули. Колагенът има много важни функции, включително укрепване на костите. Приемът му носи различни ползи за здравето от облекчаване на болките в кръста и коленете до подобряване на здравето на кожата. Количеството на колаген в тялото Ви намалява с остаряването, и има риск от развитие на дегенеративни заболявания, като остеоартрит.

 

Проензи е хранителна добавка с добавен колаген за ставите. Той е в хидролизирана форма, което означава, че се усвоява по-добре от тялото. Колагенът помага да поддържате целостта на Вашите хрущяли, които защитават ставите Ви. Проучванията показват, че приемът на Proenzi подобрява симптомите на остеоартрит и като цяло намалява болките в коленете, раменете, кръста, шията и други части на тялото. Това ще Ви направи по-способни да се занимавате с физическа активност.

 

Гама продукти Proenzi 

Проензи е мощна комбинация от съставки за свободно и безболезнено движение. Продуктите се предлагат под формата на таблетки. Хапчетата се вземат веднъж дневно и са лесни за прием. Усвояването им от организма е изключително лесно. Резултатите не закъсняват, ако се следва стриктно приема и не се пропуска вземането на доза. Салицин, куркумин, босвелия, глюкозамин, хондроитин и колаген са основните съставки на Proenzi.

 

Може да закупите Proenzi от Клуб-здраве под формата на крем. За най-добри и бързи резултати се препоръчва комбинирането на крем и хапчета. Пероралния прием действа за цялото тяло, докато прилагането на крема действа локално - точно в проблемната зона. По този начин мазилото усилва действието на хранителната добавка, като прониква директно в коляното, кръста, гърба или друга част на тялото.

тодор:

болки в двете стави от кръста надолу и колената. особено седнал

10.8.2017г. в 19:14
Прочетете отговор
гинка:

Проензин има ли противопоказания за хора които ходят на hemo dializa

10.8.2017г. в 19:13
Прочетете отговор
Yanka :

ПРеди шест години имах болки в кръста, пих артро стоп рапит плюс в продължение на шест месеца.После почивах два месеца и след това пих още един месец Болките отшумяха и даже забравих за тях.Преди двадесеттина дни усетих отново болка ,но този път в дясната ръка.Започнах да пия отново проензи рапит плюс.Не знам има ли връзка,но като пия от хапчетата след няколко часа започва да ме боли гръбначният стълб. Бих желала да знам на какво се дължи и дали да продължа да пия от хапчетата.Благодаря.

10.8.2017г. в 19:11
Прочетете отговор
Климентина:

Проензи Рапид+, Много съм доволна от продукта. С недоверие го купихме, но останах очарована от резултата. И отново ще го вземем :)

10.8.2017г. в 19:10
Прочетете отговор
Николай:

Страдам от силни болки в коленните стави.Препоръчаха ми настоящото лекарство.Изпих 2 кутий или 90 капсули, но никакъв ефект.Само рекламата му е голяма ,дадох си парите на вятъра.Отворих последните 3 капсули и какво мислите ,че имаше вътре -НИШЕСТЕ .Лекарство менте!? Мисля да публикувам написаното до всички социални мрежи и медий .Със следния текст :ЗА БОГА БРАТЯ НЕ КУПУВАЙ ТЕ!!!

10.8.2017г. в 19:07
Прочетете отговор
Юлия:

Здравейте. Може ли да се приема от човек, който пие Xarelto от 20 мг дневно. Благодаря за отговора

10.8.2017г. в 19:04
Прочетете отговор
Юлия:

Имам гастроезофагинален рефлукс и гастрит. Как действа проензи на стомаха? Мога ли да го пия без да дразни стомаха?

в
Прочетете отговор