Хранителна добавка
Магнезий
Хранителна добавка

Магнезий

Грижа за нервната система и мускулите. Магнезият е минерал, който е необходим за усвояването и натрупването на енергия, за нормалната функция на мускулите, за дейността на сърцето и кръвоносната система. Подпомага нервната и мускулната система. Допринася за поддържане на здрави кости и зъби. Подпомага функциите на имунната система. Спомага за поддържане на нормално кръвно налягане.

0,00 лв
Добави в кошницата
Изчерпано количество.

Магнезият е необходим за формирането и поддържането на здрави кости и зъби, за функцията на мускулите и нервната система. Подпомага енергийния метаболизъм и спомага за поддържане на нормално кръвно налягане. Благодарение на своите антиоксидантни способности, магнезият подпомага имунната система.

Недостигът на магнезий увеличава нервното напрежение и раздразнителността, и е причина за появата на болезнени мускулни спазми. Недостиг от магнезий може да се наблюдава при бременност, кърмене, еднообразно хранене, диабет, активно спортуване.

Клуб-здраве предлага широк асортимент от витамини и минерали за вас и вашето семейство

Всяка таблетка съдържа:

Магнезий 200 mg

Продуктът не е подходящ за деца под 3 годишна възраст.

Пълен състав: магнезиев оксид, антислепващи агенти: микрокристална целулоза, магнезиев стеарат,
талк; влагозадържащ агент: сорбитол; стабилизатори: хидроксипропилметилцелулоза, карбо-
ксиметилцелулоза, хидроксипропилцелулоза; оцветители: титаниев диоксид; памучно масло.

Свързани статии1

С настъпването на пролетта настъпват множество промени както в природата, така и в нашето ежедневие. Температурите се вдигат, а ние започваме с усиления спорт, за да влезнем във форма след зимния застой. Обилното потене вследствие на тренировките и високите температури води до загуба на минерали, като един от тях е жизненоважният магнезий. А недостигът на магнезий може да доведе до множество проблеми...