Хранителна добавка
Келп
Хранителна добавка

Келп

Допринася за нормалната функция на щитовидната жлеза. Най-богатият естествен източник на йод и селен. Допринася за нормалното функциониране на щитовидната жлеза. Подпомага нервната система. Оказва положително влияние върху състоянието на кожата.

0,00 лв
6,95 лв 100% отстъпка
Добави в кошницата
Изчерпано количество.

Продуктът Келп съдържа вид кафяви водорасли, които са най-богатият естествен източник на йод. Йодът се натрупва в щитовидната жлеза и участва в производство на тиреоидни хормони, а оттук допринася за нормалната функция на щитовидната жлеза. Оказва положителен ефект върху състоянието на кожата и допринася за нормалното функциониране на нервната система. Йодът участва в производството на енергия и подпомага нормалния метаболизъм на организма. 

Клуб-здраве предлага широк асортимент от витамини и минерали за Вас и Вашето семейство!

 
Всяка таблетка съдържа:
Йод 0,15 mg

Продуктът не е подходящ за деца под 3 години.

Пълен състав: пълнител: дикалциев фосфат; антислепващи агенти: целулоза, силициев диоксид, стеаринова киселина; келп, стабилизатор: магнезиев стеарат.

Свързани статии1

Йодът е важен елемент в човешкия организъм и се грижи за правилното функциониране на щитовидната жлеза. Известен факт е, че най-богат естествен източник на йод е Келпът – вид кафяво водорасло богато и на множество други минерали и хранителни вещества.