Козметичен продукт
Вариксинал Гел
Козметичен продукт

Вариксинал Гел

Вариксинал гел 
Комплексна грижа при разширени вени. Поддържа здравословното състояние на венозната система. Спомага за облекчаване на усещането за тежест и умора в краката. Без неприятни следи.

14,70 лв
Добави в кошницата
Изчерпано количество.

Ефекти: 
  • Комплексна грижа при разширени вени 
  • Поддържа здравословното състояние на венозната система 
  • Спомага за облекчаване на усещането за тежест и умора в кракат 
  • Без неприятни следи

Вариксинал гел е уникален продукт, подходящ за хора с хроничната венозна недостатъчност – усещане за тежки и уморени крака, отоци в долните крайници и болезнени мускулни спазми. Вариксинал гел притежава нежен аромат и приятен охлаждащ ефект след приложение, което осигурява приятно усещане за свежест на Вашите крака.

Клуб Здраве предлага още продукти от билкови екстракти на линия "Валмарк"

Вода, див чемшир екстракт, конски кестен екстракт, карбомер, готу кола екстракт, декстран, боровинка екстракт, натриев хидроксиметил глицинат, бутилпарабен.

Свързани статии2

Страдате от проблеми с вените през лятото? В горещото време от годината проблемите с вените се обострят, появява се болка и краката започват да се подуват при продължително стоене прав. 

Дойде така дългоочакваното лято! Навън става все по-топло, а дрехите, които носим стават все по-малко. За съжаление това е и сезонът, по време на който много хора чувстват дискомфорт, поради появата на отоци, чувство на тежест и умора в краката.