icon

Хранителни добавки за мъж

Здравните потребности на представителите от мъжки пол са доста специфични, особено с напредване на възрастта. Приемът на специално разработени хранителни добавки за мъже, ще Ви помогне да поддържате добро здраве. Суплементите са насочени към укрепване на ставите и костите, засилване на мускулния тонус и естествено повишаване на нивата на тестостерон.

Тези хранителни добавки за мъже Ви дават реален шанс да останете силни, заредени с енергия и здрави в дългосрочен план. С тях ще преодолеете спада в енергийните нива и дори пониженото либидо. Ако не се храните добре, излагате на риск здравето, сексуалните си контакти и качеството си на живот. Добрата новина е, че тези твърде често срещани проблеми могат да бъдат коригирани с правилните суплементи. Време е да започнете да се чувствате по-добре и да предприемете действия!

Хранителни добавки за мъжко здраве

Здравите кости, сухожилия и стави, и силните мускули са важни за мъжкото здраве. Всички хранителни вещества, от които се нуждае тялото на мъжа, ще открите в нашите добавки. Те са богати на калций за костите, магнезий за мускулите и глюкозамин за сухожилията и ставния хрущял. Забравете за ставните болки чрез приема на суплементи.

Погрижете се не само за физическото, но и за психологическото и умственото си здраве. Изберете хранителни добавки за мъже, които засилват паметта и концентрацията. Комплексът от природни съставки стимулира оросяването на мозъка, за да подобри способностите за запаметяване. Паметта Ви ще е по-силна и няма да забравяте!

Добавки за сила и полова мощ

С възрастта нивата на мъжкия полов хормон в организма започват да се понижават. В даден момент настъпва, така наречената Андропауза. По същество това е мъжката версия на менопаузата и се причинява от спадане на нивата на тестостерон. Това може да доведе до объркващи и смущаващи проблеми като проблеми с еректилната и сексуалната функция, загуба на коса, наддаване на тегло, нисък сексуален нагон и други проблеми.

Ние разполагаме с хранителни добавки за мъже, които стимулират естествената секреция на тестостерон от жлезите в тялото. Приемът на тези суплементи ще Ви върне силата и ще увеличи либидото. Друг проблем е честото ходене до тоалетна и незадържане на урина. Това е резултата от възпаление или увеличение на простата. Комплекс от екстракти на различни билки облекчава симптомите, причинени от увеличена простата. Основната съставка на продуктите е Сао палмето, билка, която е ефективна за облекчаване на симптомите на ДПХ.

Витамини за мъже

Мъжките и женските тела имат различни нужди. Мъжете се нуждаят в по-голямо количество от някои хранителни вещества и по-малко от други, в сравнение с жените. Витамините са от съществено значение за цялостното Ви здраве. Те изпълняват много важна роля във Вашето тяло, от производство на енергия до осигуряване на правилното функциониране на телесните системи. Недостигът им може да повлияе негативно на здравето Ви и дори да доведе до хронични заболявания.

Представителите на мъжкия пол трябва да се уверят, че получават достатъчно от следните витамини и минерали:

  • A: Необходим за кожата, очите и имунитета;

  • C: Основен за вашата имунна система и производството на колаген;

  • B-комплкес: участва в енергийния метаболизъм и производството на червени кръвни клетки;

  • Калций, магнезий, и цинк: Жизненоважно за здравината на костите.

Въпреки че тези витамини и минерали могат да бъдат набавяни чрез балансирана диета, повечето хора не консумират адекватни количества. Решението е прием на мултивитамини под формата на хранителна добавка за мъже. Комплектът съдържа мощна формула за засилване на имунитета и подобряване на общото здравословно състояние.

За още висококачествени продукти от Club-zdrave Wavita, посетете категорията "Семейство".

Под категории

Нищо не е открито.