Иска ти се сексът да продължава по-дълго и да е по-качествен? Иска ти се да забравиш честите позиви за уриниране вечер?

Иска ти се сексът да продължава по-дълго и да е по-качествен? Иска ти се да забравиш честите позиви за уриниране вечер?

Публикуван: 14.12.2017

Прегледи: 7043

Как е възможно това? Не, няма нужда да пишеш писмо до Дядо Коледа. Просто продължи да четеш...

Знаем, че вероятно би чел тази статия само в собствената си компания, защото ние мъжете хич не си падаме по обсъждането на подобни теми - кой колко издържа, може ли да е по-дълго и как, по дяволите, да си върна ерекцията от студентските години? Отначало (признай си!) винаги сме готови да хвърлим вината за незадоволителното си представяне върху жените - не са достатъчно секси, “дървета” са в леглото или просто не ни “побъркват”. Но когато 3-минутките станат ежедневие, а бавният, страстен и вълнуващ секс все повече е само спомен, е време да обърнеш внимание на сигналите на тялото си. В следващите редове ти препоръчваме 3 природни продукта, които са способни да възвърнат силите, самочувствието и ...сексуалния бог в теб. Не ти се вярва? А на какво, според теб тогава се дължат легендите за “нечовешките” способности на африканските вождове? На качествена храна, спокоен живот и… билки.
 
За качествена и продължителна ерекция

Лидерин съдържа уникална комбинация от L-аргинин, Pycnogenol®(Pinus pinaster) и жен-шен с бърз и благотворен ефект върху ерекцията. Резултатите от проучване при комбиниран прием на L-аргинин и Pycnogenol (Пикногенол), проведено сред мъже на възраст между 25 и 45 години, показват по-добра и качествена ерекция при 92,5% от мъжете. Участниците в проучването докладват още за по-голяма продължителност на половия акт, по-добра издръжливост и повече на брой сексуални контакти, както и за по-удовлетворяващ секс.

За по-добър сексуален живот

Пермен е уникална комбинация от три високо ефективни съставки (Tribulus terrestris, Panax Ginseng, L-arginine), специално създадена за подпомагане сексуалните функции на мъжа. Продуктът влияе благотворно върху мъжката репродуктивна система, удължава ерекцията, засилва мъжествеността, либидото и сексуалните способности. Основните активни съставки L-аргинин и трабузан оказват положително влияние върху качеството и продължителността на ерекцията и допринасят за нормалното образуване на сперматозоиди. Жен-шенът вече споменахме за какво се грижи. Важно е да знаеш, че  Пермен може да се използва неопределено дълъг период от време без риск от поява на нежелани странични ефекти.

За нормалното функциониране на простатата

По статистически проучвания проблеми с простатата се наблюдават при около 25% от мъжете на възраст над 40 години, при 50% от мъжете над 50 години и при около 80% от мъжете над 60 годишна възраст. Най-честите оплаквания се свързват с необходимостта от често уриниране, особено през нощта, прекъсната или слаба струя, неотложни позиви за уриниране.

Простенал Перфект е правилният подход в тези случаи. Той може да се приема продължително време, тъй като комбинира 3 естествени съставки за здрава простата - екстракт от Сау Палмето, коприва и цинк.
Стандартизираният екстракт от плодовете на Сау Палмето поддържа функцията на пикочния мехур и подпомага нормалната струя при уриниране. Екстрактът от коприва засилва ефекта на Сау Палмето и действа благоприятно върху размера на простатата и нормалното уриниране. Цинкът е изключително важен микроелемент за всеки мъж. Той поддържа нормалните нива на тестостерон и сексуалната активност.
Благодарение на тази тройна комбинация Простенал Перфект действа бързо, ефективно и осигурява адекватна грижа за простата. Препоръчително е да се приема по 1 таблетка дневно след хранене в продължение на 3 месеца.