Хранителна добавка
Лидерин
Хранителна добавка

Лидерин

За качествена и продължителна ерекция.
 

  • Допринася за подобряване и стимулиране на ерекцията
  • Подобрява кръвоснабдяването в областта на таза и половите органи
  • Спомага за качествена и продължителна ерекция
  • Бърз ефект на активните съставки – до 1 час след прием
  • Без странични ефекти и без рецепта

18,60 лв
Добави в кошницата
Изчерпано количество.

Лидерин - за подпомагане и подобряване на ерекцията


​Лидерин съдържа уникална комбинация от L-аргинин, Pycnogenol®(Pinus pinaster) и жен-шен с бърз и благотворен ефект върху ерекцията. L-аргининът допринася за образуването на азотен окис, който играе ключова роля за поддържане на нормално кръвоснабдяване в малкия таз и разширяване на кръвоносните съдове.  Pycnogenol® (екстракт от кора на бор Pinus pinaster) подпомага микроциркулацията чрез увеличаване пропускливостта на капилярите и поддържа  нормално кръвоснабдяване на мъжките полови органи. Включеният екстракт от жен-шен подпомага и подобрява ерекцията, допринася за тонизиране на организма, а също така повишава издръжливостта и нивото на възбудата.

Разработен по американски патент*, Лидерин е с бърз и доказан ефект.

Резултатите от проучване при комбиниран прием на L-аргинин и Pycnogenol (Пикногенол), проведено сред мъже на възраст между 25 и 45 години,  показват по-добра и качествена ерекция при 92,5%  от мъжете. Участниците в проучването споделят за по-качествена и мощна ерекция, за по-голяма продължителност на половия акт, по-добра издръжливост и повече на брой сексуални контакти, както и за по-удовлетворяващ секс.


Ще намерите Лидерин  и във всички аптеки.
Повече за продукта можете да намерите на liderin.bg

*Комбинацията от L-аргинин и Pycnogenol® е лицензирана по американски патент US. Patent 6,565,851. 

Онлайн магазин Клуб Здраве Wavita предлага широк асортимент от продукти за здравето на вашето семейство. За още висококачествени продукти за подобряване на ерекцията, посетете категорията „Лидерин“.

Дневната доза (3 таблетки) съдържа:

 

 

L-аргинин хидрохлорид

1814,0

 mg

Жен-шен екстракт

150,0

 mg

Pycnogenol® (Пикногенол)

80,0

 mg


Пълен състав: L-аргинин хидрохлорид, жен-шен (Panax ginseng C.A. May) – екстракт от корен, екстракт от кора на бор, антислепващи агенти: микрокристална целулоза, талк, магнезиев стеарат, пълнител: дикалциев фосфат, стабилизатори: хидроксипропилметилцелулоза, карбоксиметилцелулоза, хидроксипропилцелулоза; оцветители: титаниев диоксид и индиго кармин; памучно масло, триглицериди