Как да поддържам бюста си стегнат и красив? Вижте какво споделят жените...

Как да поддържам бюста си стегнат и красив? Вижте какво споделят жените...

Публикуван: 01.07.2013

Прегледи: 52

Да си съвременна жена в години, в които привлекателният външен вид е поставан на пиедестал не е лесно. Дами, добрата новина е, че през XXI век науката генерира все по-ефективни и усъвършенствани средства, които ни помагат да запазим и подобрим красотата си.

Най-хубавото е, че можем да го правим без да жертваме твърде много време, усилия и средства. Защото светът на една жена далеч не се изчерпва с грижата за красотата и тялото и.

Една от най-успешните научни разработки, която бързо спечели сърцата, а и телата на много жени, е Даколен – продуктът за уголемяване и стягане на бюста. Американските учени, създатели на Даколен, споделят, че идеята за подобряване формата, тонуса и плътността на бюста по безоперативен начин далеч не е необичайна. Силата на Даколен се крие в комбинацията от естествени съставки, които стимулират естрогенните рецептори в мастната тъкан и провокират започване на клетъчно делене. Всъщност, фитоестрогените присъстват в диетата на много народи по света, и освен ползите за бюста, имат много други ценни свойства.

Приципът на действие на Даколен се дължи на снабдяването на организма с естрогени, извлечени от растителни източници - семена от копър, лен и хмел. Фитоестрогените са наричани натурални хормони на младостта и дълголетието. Фитоестрогените в Даколен са биоидентични с естрогена, който тялото на жената произвежда. Продуктът не е хормонален, а наименованието „фитоестрогени“ е условно, защото по същество тези съединения са полифеноли, а не хормони. Даколен е разработен да бъде безопасен продукт – фитоестрогените нямат хранителни свойства, не влияят върху телесното тегло, а организмът на жената ги усвоявя правилно, без да има странични ефекти.

Проучване сред 767 жени в България показва, че 84% от дамите, ползвали Даколен, са доволни от резултата и споделят, че Даколен е отговорил на очакванията им. Доверилите се на Даколен го препоръчват за възстановяване тонуса и плътността на гърдите, стягане и уголемяване на бюста*. На Даколен се довериха много от известните лица от шоубизнеса, изкуството и мениджмънта, както и много други български жени. Научете какво споделят за опита си с Даколен българските жени тук: http://www.dakolen.bg/spodelete-vaseto-mnenie.aspx

*Данни от онлайн допитване сред 767 български жени, м. март 2013