Посрещнете пролетта със стегнат и красив бюст с Даколен!

Посрещнете пролетта със стегнат и красив бюст с Даколен!

Публикуван: 15.01.2013

Прегледи: 45

Открийте пролетния сезон по-сексапилни от всякога! Стартирайте своя поддържащ курс или се погрижете за първи път за бюста си със специалната тримесечна програма на Даколен. Само до края на февруари Даколен се предлага в промо-опаковка на СПЕЦИАЛНА ЦЕНА в Клуб Здраве Валмарк.

Зимата вече е към края си и се замисляме сериозно за визията и тялото си. Скоро пак ще посегнем към леките дрехи и ще мислим за разходки навън. Сега е времето да се подготвим, като си осигурим самочувствие и стегнат бюст!

Ето какво споделят верните почитателки на марката:

Snejanka Petrova

Невероятен продукт – не вярвах, че може да има такъв ефект, но се убедих – ДЕЙСТВА, резултата е факт!

 

Мариела Стоянова

Страхотен и естествен продукт.Много съм доволна от него.Страхотен ефект след 3 раждания и кърмене. Браво!

 

Gyulseren Ivanova

Даколен определено има ефект!!! При мен подейства! След три деца, бюстът ми се поотпусна и реших да го пробвам! Ефектът не беше мигновен, но след третата опаковка определено бюстът ми се постегна. Мисля да продължа до постигане на по-добра форма!

 

Dimitrina Dimitrova

Поздравявам създателите на този продукт!Пия го от два месеца и съм много доволна! Препоръчвам го на всички! :)

 

Даколен е естествен продукт за стягане и уголемяване на бюста. Съдържа научно разработена комбинация от растителни екстракти от копър, лен и хмел, богати на фитоестрогени. Те действат като подобряват формата и плътността на гърдите, възстановяват тонуса и им придават по-привлекателен контур. Даколен е безопасен и естествен продукт, произведен по стандартите на GMP (добра производствена практика).