Хранителна добавка
Лунестил
Хранителна добавка

Лунестил

Дуо-капсулна технология с удължено освобождаване за лесно заспиване и качествен сън:

  • Успокоява и улеснява заспиването
  • Осигурява пълноценен сън
  • Събуждате се свежи и отпочинали

0,00 лв
Добави в кошницата
Изчерпано количество.

LUNESTIL® е хранителна добавка с революционна дуо-капсулна технология (капсула в капсулата), съчетаваща четири мощни съставки. Уникалната формула осигурява релаксация преди заспиване и допринася за здравословен нощен сън, без привикване или сънливост след събуждане. Проблемите със съня може да се дължат на различни причини като временен стрес, нарушен режим, промени в начина на живот или емоционални събития. Ако сте под стрес или сте напрегнати е много трудно да се наслаждавате на качествен сън. А когато постоянно не си доспивате, се озовавате в омагьосан кръг. През деня не можете да се концентрирате и не сте пълноценни, а през нощта се тревожите за това, което не сте успели да свършите.
 
Външната капсула на LUNESTIL® съдържа 80 mg масло от лавандула (Lavandula Angustifolia Mill.), което се освобождава и усвоява скоро след приема. Успокояващите и отпускащи свойства на лавандулата Ви подготвят за качествен нощен сън.
Вътрешната капсула на LUNESTIL® е с технология на удължено освобождаване и постепенно доставя съставките в организма приблизително 1 час след приема. По този начин действието на LUNESTIL® продължава след като сте заспали, за да Ви осигури спокоен и качествен сън. Вътрешната капсула съдържа пасифлора, мелатонин и витамин B6.
 
Иновативна дуо-капсула, осигуряваща лесно заспиване и качествен сън:
Външната капсула с масло от лавандула е с бързо действие за отпускане и подготовка за лесно заспиване.
Вътрешната капсула с мелатонин, пасифлора и витамин B6, е с удължено освобождаване за поддържане на пълноценен сън. 

Лунестил съдържа уникална комбинация от 4 мощни съставки:
  • Етерично масло от лавандула (Lavandula Angustifolia Mill.) - 80 mg
Лавандулата се използва от векове за релаксация. Тя е известна с отпускащите си свойства и допринася за спокоен сън. Етеричното масло от лавандула се извлича чрез дестилация с пара на цветовете на растението. Създателите на LUNESTIL® избраха етеричното масло от лавандула за успокояване преди сън и по-лесно заспиване.
  • Пасифлора (Passiflora incarnata) екстракт - 200 mg
Пасифлората произхожда от топлите части на Северна и Южна Америка, където е била използвана от индианците за успокояване и релаксация. Пасифлората е използвана в западния свят за добро качество на съня и е обстойно проучена. За вътрешната капсула на LUNESTIL® е специално избран 200 mg екстракт от Passiflora incarnata, която допринася за здрав и възстановителен нощен сън.
  • Мелатонин 0.230 mg
Нашето тяло има собствен биологичен часовник, който регулира нормалния ни цикъл на бодърстване и сън. Този вътрешен часовник регулира колко мелатонин да произвежда тялото ни. Нивата на мелатонин се покачват вечер и остават високи почти през цялата нощ, а рано сутринта рязко намаляват. Производството на мелатонин намалява постепенно с възрастта.
  • Витамин B6 - 2 mg
Благодарение на добавения Витамин B6, LUNESTIL® подкрепя нормалната функция на нервната система и допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора, за да се събуждате свежи и отпочинали след качествен сън.