Двойна доза имунитет и жизненост за Вашето дете в началото на учебната година

Двойна доза имунитет и жизненост за Вашето дете в началото на учебната година

Публикуван: 19.09.2012

Прегледи: 19

Искате да продължите активния заряд на лятото, да заредите организма на детето Ви с енергия и сила за новата учебна година и преди настъпващите зимни дни? А това е важно за всяко жизнено и здраво дете, което иска да бъде първо в училище и в игрите.

Royal Jelly + Probiotics Junior носи двойна порция от ползи, защото комбинира двe естествени съставки: имуностимуланта пчелно млечице и пробиотичните култури.

Пчелното млечице (royal jelly) е истинска природна лаборатория, съчетала всички важни витамини от В групата, минералите магнезий, калций, цинк и ценни амино-киселини. Със своя състав, този 100% натурален продукт, работи в няколко посоки:

  • Витамините от В групата въздействат положително върху физическата издръжливост и умствения тонус, а тези качества са необходими за справянето с училищния материал и в спорта.
  • Магнезият е ко-фактор в стотици биохимични процеси, много от които са свързани с енергийния метаболизъм; грижи се за доброто функциониране на нервната система, мускулатурата и поддържането на нормалния сърдечен ритъм.
  • Калцият работи за здравето на костите и зъбите на подрастващото дете
  • Цинкът е важен за телесните растеж и развитие, неврологичната функция, зарастването на раните и имунната защита.

Пробиотиците са живи микроорганизми, които хората приемат с определени храни - за нашите географски ширини киселото мляко е най-традиционният и добре познат продукт. От пробиотиците най-разпространените са лактобацилус и бифидобактериите, а самото им благоприятно въздействие се свързва с дейността на храносмилателната система и осигуряването на добра профилактика на чревната микрофлора.

Дори детето да пропуска похапването на храни, богати на пробиотици, с Royal Jelly + Рrobiotics Junior можете лесно да контролирате приема на тези полезни вещества. Със своите 5 милиарда живи пробиотични бактерии, той е продукт на който можете да се доверите в ежедневната грижа за Вашето дете.

Опаковката от 5 флакона е достатъчна за едномесечна профилактика. Съветът на експертите от „Клуб Здраве“ е да се погрижите за имунитета и жизнеността на детето, като осигурите приема на Royal Jelly + Рrobiotics Junior в началото на месеците месеците октомври, ноември и декември. Освен че е полезен, той е и много вкусен!

Любопитни факти:

Пчелното млечице се синтезира само от младите пчели-кърмачки, които хранят с него подрастващите пчели-работнички и царицата майка. Пчелата-майка се храни само с пчелно млечице и доживява до патриаршеската възраст 7 - 8 години. За сравнение – продължителността на живота на пчелите е малко повече от месец.

Lactobacillus bulgaricus – една от млечнокиселите бактерии, отговорна за ферментацията на киселото мляко е открита от българския учен Стамен Григоров през 1905 година. В началото на ХХ век, Нобеловият лауреат Иля Мечников задълбочено изучава процесите на стареенето и аргументира теорията си като изследва консумацията на кисело мляко в някои региони на България, свързвайки го с дълголетието на местното население.