icon

Хранителни добавки за жени

Нужните за една жена хранителни вещества се различават количествено и качествено от тези на мъжете. Това се дължи на факта, че женското тяло непрекъснато преминава през различни промени, през всеки етап от живота. Трябва да се има предвид месечния цикъл, бременността, лактацията и менопаузата. Всяко състояние на тялото е свързано с нуждата от различни вещества.

Ние предлагаме хранителни добавки за жени, които са съобразени с необходимостите на житейския етап, в който се намирате. Суплементите съдържат специални съставки, от които се нуждае женския организъм. Дозите и съотношението на елементите и вещества са определени, така че да дадат най-доброто на дамите, за да бъдат здрави, красиви и енергични.

Хранителни добавки за добро женско здраве

Полагането на грижи за интимната област е в основата на доброто женско здраве. Вагиналната флора се нуждае от редовна и правилна хигиена, за да се чувства една жена добре и да бъде уверена. Тъканите в интимните зони са изключително чувствителни. Понякога баланса на защитната флора в областта на вулвата и влагалището може да се наруши, което води до дразнене и инфекции.

Използвайте нашите продукти за интимна грижа. Предлагаме измиващ гел, който е деликатен, премахва неприятната миризма и носи усещане за свежест и чистота. Разполагаме с продукти за възстановява и поддържане на вагиналната флора. Те водят до облекчаване на течението и сърбежа, които са резултат от временно неразположение във вагиналната зона.

По-здраво сърце и вени

Грижите за сърдечно съдовата и венозната система са от значения на всяка възраст. Правилните хранителни добавки за жени поддържат функциите на сърцето в норма и действат благоприятно на вените. Нашите суплементи са предназначени както за превенция, така за облекчаване на различни симптоми при проблеми със сърдечно съдовата и венозната система.

Разширените вени са съвременен проблем, които е характерен както за хората в напреднала, така и за тези в по-млада възраст. Известно е, че жените са по-податливи на това венозно заболяване. Използвайте гел и таблетки за превенция и лечение на варикозни вени, за да се радвате на здрави и красиви крака.

Здрави кости, сухожилия и мускули

Скелетът носи целия товар на тялото през Вашия живот. Сухожилията свързват отделните кости, а мускулите са отговорни за всяко движение. Симптоми на болка в ставите, скованост и слабост обикновено са свързани с проблеми на опорно двигателни апарат. Не се лишавайте от любимите си дейности и физическа активност, а вземете правилните хранителни добавки за жени, с които да имате здрави кости, сухожилия и мускули.

  • Калций - съставна част на всички кости. Дефицит на този минерал в организма е предпоставка за развитие на остеопороза. Нашите суплементи ще снабдят тялото Ви с необходимото количество Калций, за да са здрави костите Ви.

  • Глюкозамин и хондроитин фосфат - изгражда ставния хрущял и сухожилията. Износването на хрущяла позволява на костите да се търкат една в друга, което причинява болка. Продуктите с глюкозамин и хондроитин подхранват хрущялната тъкан и Ви гарантират безпроблемно и безболезнено движение.

Хранителни добавки за женска красота

Красотата се изразява в хубава и гладка кожа, силна коса и здрави нокти. Ние разполагаме с правилните хранителни добавки за жени, които да Ви направят красива. Комплексът от основните минерали и витамин е най-правилният избора в грижата за кожата, косата и ноктите. Спрете косопада, възстановете чупливите нокти и премахнете несъвършенствата по кожата.

Нашите хранителни добавки за женска красота са с гарантиран ефект. Скоро след като започнете да ги използвате, кожата Ви ще стане по стегната, косата по-буйна а ноктите дълги и здрави. Може да стимулирате потъмняването на тялото с помощта на витамин A, за да имате равномерен тен.

Добавки за имунитет и енергия при жени

Приемът на мултивитамини е гаранция за силен имунитет. Комплексът от витамини и минерали набавя на организма Ви необходимите му вещества, които не получавате с храната. Те не могат да заменят балансираното хранен, но са отлично допълнение към всяка диета. Формулата от мултивитамини включва всички витамини и минерали, които са от съществено значение за здравето на жената.

Чрез приема на хранителни добавки ще се чувствате по-енергични. Суплементите ще Ви помогнат да преодолеете чусвството на изтощение и умората, ще сте концентрирани, по-издръжливи и жизнени. Продуктите са с изцяло натурален състав и действат за повишаване на енергията в клетките на тялото.

За още висококачествени продукти от Club-zdrave Wavita, посетете категорията "Семейство".

Под категории

Нищо не е открито.