icon

Уринал за здрави пикочни пътища и бъбреци 

Urinal са продукти, разработени изцяло на билкова основа, които съдържат напълно нов активен компонент проантоцианидини (РАС). Тези хранителни добавки за здрави пикочни пътища и бъбреци имат екстракт от американска червена боровинка (Vaccinium macrocarpon). Концентрираната форма оказва благоприятен ефект в случаи на дискомфорт поради неочаквана и силна болка, причинена от инфекция на уринарния тракт. Количеството екстракт за една дневната доза е еквивалентно на приблизително 144 грама пресни плодове.

 

Уникалната технология за обработка на червена боровинка под формата на екстракт гарантира съдържанието и качеството на активното вещество. Дневната доза Уринал осигурява гарантиран прием на високо количество проантоцианидини. Веществото е с доказана ефикасност, че в тази стандартизирана концентрация предотвратяват адхезията на бактериите към стените на уретрата и пикочния мехур. По този начин Urinal помага за освобождаването на бактерии, прикрепени към стените на пикочните пътища и поддържа здравето на уринарния тракт.

Уринал с червена боровинка 

Подходът, който е най-често срещан за лечение на инфекции на уринарния тракт при жените е използването на антибиотици, например флуорохинолони. Антибиотиците също се използват и като профилактично средство. Тази употреба на антибиотик увеличава риска от развитие на резистентност към медикамента. Освен това сериозните странични ефекти, свързани с флуорохинолоновите антибактериални лекарства, обикновено превишават ползите за пациенти с неусложнена уринарна инфекция.

 

Следователно, неантибиотичните методи за профилактика са за предпочитане, особено при лечението на неусложнени уроинфекции. Червената боровинка често се използва от жени за предотвратяване на проблеми с пикочните пътища. Уринал съдържа висока доза екстракт от червена боровинка, който пречи на бактериите да залепват за стените на уринарния тракт. Съставката Vaccinium macrocarpon потиска възпалителните процеси. Urinal е природно средство за лечение на цистити и профилактика срещу уроинфекции при жените.

Уринал за цистит 

Високата честота на цистит при жените се дължи на анатомичните и физиологичните характеристики на уретрата. Kъсата и широка уретра осигурява лекота на възходящия (уретралния) път за разпространение на инфекции. Допълнителни фактори за поява на заболяването могат да бъдат пролапс на тазовите органи, нарушение на вагиналната микрофлора, хормонален дисбаланс. Намаляването на нивата на естроген по време на менопаузата също създава условия за адхезия на патогенни микроорганизми. При 85% от жените с инфекции на пикочните пътища, най-често срещания причинител на цистит е бактерията Escherichia coli.

 

Уринал съдържа органични киселини, които променят нивото на pH в организма, като по този начин създават неблагоприятни условия за развитие на бактерии. Този натурален продукт, произведен от Walmark съдържа концентрат от Vaccinium macrocarpon - антиоксидант, които предпазва организма от вредните свободни радикали. Urional е богат на витамин С, който повишава устойчивостта на организма към инфекции и намалява пропускливостта на капилярните съдове. Сокът от червена боровинка, включен в Уринал, има тонизиращо, противовъзпалително действие, подобрява функционалната активност на пикочните пътища.

 

Уринал на добра цена в Club Zdrave 

В Club Zdrave може да закупите Уринал, както и всички други продукти на Walmark при това на изгодна цена. Нашите цени са без конкуренция, защото ние сме официален представител на Urinal и продуктовата гама на Валмарк. Клуб Здраве гарантира, че продуктът ще Ви избави от интимните проблеми и ще намали риска от рецидив на заболяването. Успехът на лечението също зависи от търпението и дисциплината на пациента. С намаляване на болката, като правило, пациентите незабавно спират да приемат добавката, което също води до хронизиране на възпалителния процес.

 

Високото качество на Urinal от Валмарк се гарантира от:

  • Оригиналният начин на приготвяне на активното вещество (концентриран изсушен сок);

  • Продуктът не е генетично модифициран (Non-GMO);

  • Подходящ за дългосрочна употреба;

  • Не показва странични ефекти.

Жените разказват за ... цистит!
31.10.2017

Жените разказват за ... цистит!

Циститът обича да изненадва и често възниква внезапно. Циститът обича жените, а историята показва, че всяка жена ще има поне един случай на цистит в живота си. Прочети какво споделят жените, които вече са се сблъскали с него ...

Прочети повече
Прегледи: 11002
Басейн и мокър бански причиняват цистит
07.06.2013

Басейн и мокър бански причиняват цистит

Ралица е студентка на 22 г. За първи път се сблъсква с цистита след къпане в басейн. Ето какво разказва:

Прочети повече
Прегледи: 858
ВНИМАНИЕ: Цистит!
06.08.2012

ВНИМАНИЕ: Цистит!

Циститът е една от най-честите инфекции и атакува жените от всички възрасти без изключение. Във възрастта между 20 и 50 години, жените боледуват 50 пъти по-често от уроинфекции в сравнение с мъжете.

Прочети повече
Прегледи: 1820