icon
icon
icon

Простенал – Здравен съветник

Билкови хранителни добавки за простата Простенал 

Официална статистика гласи, че 60-80% от мъжете имат проблеми с простатната жлеза, изразени чрез възпаление на пикочно-половата система. Причините могат да бъдат различни, като инфекции, нередовен секс, заседнал начин на живот. Простенал се приема при поява на първите признаци, изразени с проблеми при уриниране, болка в областта на слабините, сексуална дисфункция. Без подходящо внимание прогресията на това заболяване може да доведе до рак на простатата.

 

Простанал за здравето на простатата е създаден с цел премахване на проблеми, свързани с нарушения в пикочната и половата система. Комплексът от билки осигурява благоприятни условия за здравословно функциониране на простатната жлеза, нормализира работата на пикочно-половата система и подобрява потентността. Продуктите са под формата на капсули, съдържащи комплекс от растителни съставки, които премахват симптомите на доброкачествена простатна хиперплазия.

Простенал за нормалната функция на уринарния тракт 

Доброкачествената хиперплазия на простатата (ДПХ) е не-злокачественото уголемяване на простатната жлеза, което се причинява от увеличаване на обема на епитела. Това увеличение може с течение на времето да ограничи пикочния канал, причинявайки частично или пълно запушване. Простенал съдържа екстракт от Сау Палмето (Serenoa repens). Тази горки плод има доказано свойство за лечението на ДПХ и нормална функция на уринарния тракт.

 

Както ДПХ, така и хроничния простатит са свързани с уголемяване на простатната жлеза. Простатитът е възпаление или инфекция на простатата. Простатната жлеза е орган с големина на орех точно под пикочния мехур, който произвежда сперма, течността, която транспортира сперматозоидите. Връзката между американската червена боровинка и здравето на пикочните пътища е добре познато. Екстрактът от червена боровинка в Prostenal е природно средство за поддържане здравето на уринарния тракт.

Простенал за мъжка потентност 

Продуктите на Prostenal имат съдържание на Tribulus terrestris (билката Бабини Зъби). Екстракт от трибулус се препоръчва най-вече за мъжко здраве, включително жизненост и по-специално в грижа за сърдечносъдовото и урогениталното здраве. Това е често срещана добавка, поради нейните повишаващи либидо свойства и възможности за естествено покачване нивата на тестостерона. Трибулус терестрис може да се приема от мъже в напреднала възраст, при които естественото производство на мъжки полов хормон е занижено.

 

Откъм сексуална страна на нещата, Простенал е надежден и мощен, засилващ либидото продукт. Приемът на капсулите води до увеличаване на сексуалното благополучие и еректилната функция. Трибулусът, е известно, че повишава плътността на андрогенните рецептори в мозъка което води до засилване в свойствата на андрогените, повишаващи либидото. Допълнителният цинк допринася за поддържане на нормални нива на тестостерон в кръвта.

Валмарк продукти Prostenal 

Prostenal са хранителни добавки, които съдържат био продукти за лечение на проблеми с простатата, потентността и уринарния тракт. Билковият комплекс не съдържа лекарства, безвреден е за организма и може да се закупи без рецепта. Капсули Простенал за нормалната функция на уринарния тракт и мъжка потентност са продукт на Walmark (Чехия).

 

Prostenal на Валмарк може да закупите на изгодна цена, без конкуренция на пазара. 

Продуктите за естествена потентност и нормалното функциониране на пикочните пътища и бъбреците имат доказано и бързо действие. Простенал решава проблемите с честото ходене до тоалетна, слаба струя и непълно изпразване на мехура, но и Ви подпомага при сексуална активност.

Радослав :

Има ли странични ефекти,при нарушен глюкозен толеранс?

11.8.2017г. в 17:06
Прочетете отговор
Иван:

Може ли да се комбинира с уримакс! Благодаря!

11.8.2017г. в 17:06
Прочетете отговор
Stoqn :

Има ли влияние върху кръвното налягане

11.8.2017г. в 17:04
Прочетете отговор
Йорданка:

Закупих простамол уно . Колко дълго може да се пие

11.8.2017г. в 17:04
Прочетете отговор
Росен :

На 62 години и 2 месеца съм. Приемам простенал перфект по едно всяка вечер от няколко месеца. Чувал съм, че трябва да се прави пауза в приема на няколко месеца. Вярно ли е това, на какъв период прием-какъв период прекъсване трябва да се прави и защо?

11.8.2017г. в 17:01
Прочетете отговор
Иван :

ЗАЩО НЯКЪДЕ СЕ СПОМЕНАВА ЧЕ СЪДЪРЖА 10 МЛ. ЦИНК А ПЪК НА ДРУГО МЯСТО ПИШЕ ЧЕ СЪДЪРЖА 6 МЛ. ЦИНК А ПЪК НЯКЪДЕ НЕ ПИШЕ НИЩО НА КОЙ ВАРИАНТ ДА ВЯРВАМЕ

11.8.2017г. в 17:01
Прочетете отговор
Вероника :

Интересувам ме може ли Prostenal Perfect да се приема заедно с препарат за разреждане на кръвта. Благодаря предварително.

11.8.2017г. в 16:59
Прочетете отговор
Показани са резултати от 1 до 7 от 18 общо