Хранителна добавка
Здраве
Хранителна добавка

Здраве

30-дневна хранителна програма със специално подбрани хранителни добавки за подкрепа на здравето на цялото семейство. Пакетна програма за подпомагане на имунната система. 

28,91 лв
Добави в кошницата
Изчерпано количество.

Безплатна доставка за поръчки над 40,00 лв

 • Подходящ за всички членове на семейството, които искат да пологат грижа за имунната си система и цялосното здраве на организма
 • Подпомага имунната система и важни метаболитни процеси
 • Витамин С подпомага имунната система и защитава клетките от вредното въздействие на свободните радикали; таблетна форма с удължено освобождаване
 • Омега 3 мастни киселини EPA и DHA за здраво сърце
 • Калций, магнезий и цинк, обогатени с витамин D за здрави кости
Продукти в опаковка: 

Вашата дневна доза:

 • Cemax - Витамин C 1 x
  pill
 • ОмегаПрим 30 капсули 2 x
  pill
 • Калмацин Форте 30 таблетки 1 x
  pill
Най-важното в живота на човек е семейството и здравето на неговите членове. Ако вие и вашите роднини се радвате на добро здраве, можете да споделяте радостите от живота без ограничения. Здравето зависи до голяма степен от нормалното функциониране на имунната система. Вие имате възможността да бъдете пример в семейството за това как да се грижат близките ви за здравето на оргнизма си и устойчивата имунна система.

ВАЛМАРК ви предоставя 30-дневна програма, специално създадена от специалисти по храненето, която доставя на тялото ви комплекст от полезни вещества в подкрепа на добрия имунитет. Не забравяйте да вземета дневната си доза добавки, подпомагащи здравето и доброто състояние на организма ви.

Активни съставки и техните ефекти за здравето:

Витамин С
 • Подпомага нормалното функциониране на имунната система, защитава клетките от оксидативен стрес и помага за намаляване на чувството на отпадналост и умора
 • Витамин С допринася за образуване на колаген и поддържане на нормалното състояние на костите, зъбите, хрущялната тъкан, венците и кожата

Омега 3 полиненаситени мастни киселини (EPA и DHA)
 • Подпомага поддържането на нормална сърдечна функция
 • Допринася за поддържане на нормално зрение
 • Подпомага нормалната мозъчна функция
Селен
 • Допринася за нормални функции на имунната система
 • Подпомага нормалната сперматогенеза и функциите на щитовидната жлеза
 • Оказва благотворен ефект върху кожата и ноктите
Коензим Q10
 • Е естествена молекула, съдържаща се в почти всяка клетка от човешкото тяло, като най-високи количества се откриват в сърцето, белите дробове и черния дроб
 • Синтезата на коензим Q10 в човешкото тяло намалява с възрастта

Калций и магнезий
 • Допринасят за поддържане здравето на костите

Цинк
 • Е минерал, важен за нормалното функциониране на имунната система 
 • Допринася за предпазването на клетките от оксидативен стрес
 • Повишава антиоксидантната защита на организма
Витамин D
 • Играе важна роля за много различни процеси в тялото
 • Подпомага имунната система - количеството на витамин D в организма е важно за доброто здраве
 • Притежава комплексен ефект за поддържане на здравето на мускулите, костите и зъбите, поради значението си за поддържане метаболизма на калция
 • Проучванията показват, че все по-висок брой хора имат недостатъчно количество витамин D в организма си. Приблизително всеки 4 от 5 души има недостатъчност на витамин D до някаква степен, без да го осъзнава. Вероятно в тази група попада и някои от членовете на вашето семейство.
*GINDE AA1, LIU MC a CAMARGO CA JR. Demographic Differences and Trends of Vitamin D Insufficiency. Arch Intern Med. 2009.

Не забравяйте за дневната си доза хранителни вещества, които имат дълготраен ефет за вашето здраве!


Продукти в опаковка:

Витамин C е важен за нормалното функциониране на имунната система. Човешкото тяло се нуждае от ежедневен прием на витамин С, поради неспособността на организма да го синтезира. Витамин С е необходим за поддържане нормалните функции на костите, зъбите, хрущялната тъкан, венците и кожата, тъй като допринася за образуването на колаген в тъканите на човешкия организъм. Витамин C също така допринася за нормалната функция на кръвоносните съдове и нервната система. Ежедневният прием на витамин С е препоръчителен по време на рисковите месеци от септември до март.

Cemax представлява витамин C, създаден по специален технологичен процес, чрез който се постига постепенно освобождаване на витамин C в организма.

Cemax е обогатен с плод от шипка – източник на биофлавоноиди, които допълнително подобряват усвояването на витамин C, подпомагат доброто физическо състояние и имунната система

Cemax – ефективната форма за усвояване на витамин C!

ОмегаПрим е модерен високотехнологичен продукт, съдържащ незаменими за здравето на сърдечносъдовата система вещества, които често липсват в храната. Продуктът съдържа рибено масло, източник на Омега 3 ненаситени мастни киселини - ейкозапентaенова киселина (ЕPA) и докозaхексaенова киселина (DHA). Тези дълговерижни мастни киселини EPA и DHA са важни за здравето на сърцето и допринасят за нормална сърдечна дейност и нормални нива на холестерола в кръвта. Коензим Q10 е естествено срещащ се в тялото мастно разтворим антиоксидант, той е основен компонент на всяка клетка и е необходим за производството на енергия. С възрастта производството и количеството на коензим Q10 в клетките намалява. Освен с процеса на стареене, недостигът на коензим Q10 може да се дължи на приема на статини – лекарствени препарати за понижаване на холестерола. Селенът е силен антиоксидант и допринася за защитата на клетките срещу свободните радикали.

ОмегаПрим е оптималната комбинация от висококачествени съставки, които осигуряват комплексна грижа за здравето на сърцето и кръвоносните съдове.

Калмацин Форте представлява комплекс от калций, магнезий и цинк, в комбинация с витамин Д. Предимството на продукта е увеличеното съдържание на калций (400 мг) и добавеният витамин Д.

Калцият изгражда костите и зъбите и има определяща роля за тяхната здравина. Той е важен елемент във всеки етап от живота на човека. Нуждата от калций се увеличава по време на усилен растеж, бременност, кърмене. Недостатъчното му количество води до чупливост на ноктите, влошаване състоянието на костите и зъбите, изтъняване и цъфтеж на косата. Установено е, че продължителният недостиг на калций може да доведе до намалена костна плътност.

Когато се приема чрез храната, голяма част от калция не се усвоява и се изхвърля неизползвана от организма. За пълноценното усвояване на калций в организма е необходим витамин Д.

Витамин Д е мастноразтворим витамин, който се образува в кожата под влияние на слънчевите лъчи. Когато количеството на витамин Д в организма е недостатъчно, въпреки редовният прием на калций, костите постепенно губят плътност.

Магнезият се среща във всяка клетка на човешкото тяло и е изключително важен за нормалното функциониране на мускулите и нервната дейност, както и за образуването на енергия. Помага при напрежение и стрес, хронична умора, умствено и психическо натоварване.

Цинкът е необходим за нормалното функциониране на имунната система и за поддържане на здрава кожа и коса. Недостатъчното количество цинк може да доведе до косопад, чупливост на ноктите, кожни заболявания (акне, екземи), умора, проблеми с паметта и зрението.

Витамин C състав: 
Количество в 1 таблетка:  
Витамин C 600 mg
Шипка 30,0 mg
 

ОмегаПрим състав:

 

Количество/2 капс

 

% RDA*

Рибеното масло съдържа: Omega-3 ненаситени мастни киселини

1 000,0 mg

 

-

   EPA 18 %                            

180,0 mg

 

-

   DHA 12 %     

120,0 mg

 

-

Коензим Q10

60,0 mg

 

 

Селен

45,0 μg

 

82

*% препоръчителна дневна доза; - дн евната доза не е определена

Продуктът не е подходящ за деца под 3 години и за хора чувствителни към пчелни продукти.

Калмацин Форте състав: 
 
Калций 400 mg
Магнезий 155 mg
Цинк 8,5 mg
Витамин D 2,0 µg