Хранителна добавка
Вариксинал 30 таблетки
Хранителна добавка

Вариксинал 30 таблетки

При тежест и умора в краката. Спомага за облекчаване на тежки или уморени крака. Допринася за намаляване на отоците в долните крайници. Поддържа здравословното състояние на венозната система.

Срок: 30/04/21

16,21 лв
Добави в кошницата
Изчерпано количество.

Вариксинал съдържа комбинация от четири растителни екстракта – конски кестен, готу кола, черна боровинка и див чемшир, която допринася за облекчение при тежки и уморени крака. Конският кестен подпомага еластичността на кръвоносните съдове като оказва положителен ефект върху функциите на вените (венозна циркулация, тонизиране на венозните стени).

Дивият чемшир и готу колата подпомагат венозната циркулация в краката. Черната боровинка е известна като ефективен антиоксидант, който спомага за поддържане еластичността на вените. Комбинацията от растителни екстракти е обогатена и с биофлавоноида хесперидин и витамин С, които са от важно значение за нормалната функция на кръвоносните съдове.

Клуб Здраве предлага още продукти от билкови екстракти на линия "Валмарк"  

Всяка таблетка съдържа:

Конски кестен екстракт .................. 1000,0 mg

Черна боровинка екстракт .............. 200,0 mg

Готу кола екстракт ............................ 100,0 mg

Див чемшир ...................................... 800,0 mg

Витамин С ......................................... 250,0 mg

Хесперидин ....................................... 100,0 mg

Продуктът не е подходящ за деца.

Пълен състав: L-аскорбинова киселина, екстракт от кестен, екстракт от див чемшир, хесперидин, екстракт от готу кола, екстракт от черна боровинка, пълнител: дикалциев фосфат, антислепващи агенти:
микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид, талк; стабилизатори: карбоксиметилцелулоза, хидроксипропил метилцелулоза; модифицирано нишесте, полифруктоза; триглицериди.
 

Свързани статии2

Страдате от проблеми с вените през лятото? В горещото време от годината проблемите с вените се обострят, появява се болка и краката започват да се подуват при продължително стоене прав. 

Дойде така дългоочакваното лято! Навън става все по-топло, а дрехите, които носим стават все по-малко. За съжаление това е и сезонът, по време на който много хора чувстват дискомфорт, поради появата на отоци, чувство на тежест и умора в краката.