Хранителна добавка
Уринал® Акут + Уринал® Екпрес pH с 35% отстъпка
Хранителна добавка

Уринал® Акут + Уринал® Екпрес pH с 35% отстъпка

Годни до: 31.12.2020
Промо пакет: За здрави пикучни пътища - Уринал® Акут + Уринал® Експрес с 35% отстъпка! Уринал® Акут е бърз и ефикасен продукт при остри състояния. Urinal® Express pH e хранителна добавка с бърз ефект за нормално рН на урината, като така осигурява комфорт в уринарния тракт при болезнени състояния.

19,24 лв
Добави в кошницата
В наличност.

Уринал® Експрес рН
За нормално рН в уринарния тракт
Уринарните инфекции много често са придружени от болезнени симптоми, които варират според етиологията или стадия на заболяването. Най-честият и общ симптом е болката при уриниране, позната като дизурия. Един от факторите за дизурия при уринарни инфекции е промяната в рН на урината, когато нивото на киселинност става необичайно високо. За неутрализиране на киселинността се препоръчва прилагането на цитратни соли.
Уринал® Експрес pH сашета съдържа комбинация от висококонцентрирани натриев и калиев цитрат за нормално рН на урината, което допринася за комфорт в пикочните пътища при дизурия. За по-пълна грижа за пикочните пътища, в Уринал® Експрес рН се съдържат и изсушен сок от Vaccinium macrocarpon (американска червена боровинка) и екстракт от Betula pendula (бяла бреза), допринасящи за нормалното здраве на пикочните пътища и бъбреците.

Ефекти:
  • Скоростно алкализира урината.
  • Облекчава дизуриятa
Уринал® Акут
Бърз ефект още на първия ден
Бързият и сигурен ефект на UrinalAkut® се дължи на високата концентрация на стандартизиран екстракт
от американска червена боровинка и най-вече съдържащите се в него проантоцианидини тип А (РАС А). Научно доказано е, че те имат свойството да блокират прикрепването на E.coli към стените на пикочните
пътища и пикочния мехур и така помагат за изчистването на бактериите с потока на урината. Urinal Akut® е с най-висока концентрация на РАС А в портфолиото на Urinal®. Дневната доза от две таблетки осигурява 72mg, които се равняват на силата на 846g плодове от американска червена боровинка. Освен с блокиращото си действие срещу E.coli този плод е богат източник на биофлавоноиди, фенолни съединения и други естествени субстанции с благотворно действие в уринарния тракт и антиоксидантен ефект. * Urinal Akut e безопасен за бременни и кърмещи жени, както и за деца над 3г.
* Без странични ефекти.

Ефекти:

•Бързо облекчава паренето и дискомфорта при уриниране
•Прочиства от бактерии пикочните пътища
•Спомага за защита на клетките и тъканите от свободните радикали

Клуб-здраве предлага още хранителни добавки за нормалното функциониране на уринарния тракт и още разновидности на Уринал
Уринал® Експрес pH
Състав: 
висока концентрация на активните съставки за по-интензивен ефект при кисело рН
 

Препоръчаната доза за дневен прием съдържа:

Количество/ 3 сашта

Калиев цитрат

3327,6 mg

Натриев цитрат 2802,5 mg
Betula pendula 
екстракт от листа (мин. 10:1 - 75 mg)
750,0 mg
Vaccinium macrocarpon 
изсушен сок (стандартизиран екстракт до 1% PAC)
1860,0 mg

Състав: стабилизатор: ксилитол, калиев цитрат монохидрат, натриев цитрат, регулатор на киселиността: лимонена киселина, изсушен сок от боровинка, аромати от малина, горски плод и ванилия; антислепващ агент: силициев диоксид; подсладител: сукралоза; екстракт от брезови листа. 

Urinal® Akut

Състав:

 

Дневната доза съдържа:

Количество/2 табл.

Проантоцианидини от червена боровинка 
(Vaccinium macrocarpon станд. екстракт)

72,0 mg

 Продуктът не е подходящ за деца под 3 години.

Пълен състав: антислепващи агенти: микрокристална целулоза, калциев карбонат, силициев диоксид, талк; CystiCran®, стабилизатори: карбоксиметилцелулоза, магнезиев стеарат, хидроксипропилметил целулоза, хидроксипропил целулоза; концентрати (лимон, касис, репичка), оцветители: титаниев диоксид; масло от семена на памук.