Хранителна добавка
Простенал Перфект с ПОДАРЪК Челник
Хранителна добавка

Простенал Перфект с ПОДАРЪК Челник

Пакет 60 таблетки  + ПОДАРЪК ЧЕЛНИК С 3 РЕЖИМА НА ДЕЙСТВИЕ

Ефективна грижа за простатата, за нормалната функция на уринарния тракт, за мъжка потентност!

  • 1 таблетка на ден с 320 mg Сау Палмето, Коприва и Цинк
  • Допринася за поддържането на здрава простата
  • Спомага за нормална функция на пикочната система
  • Допринася за нормално уриниране
  • Оказва положително влияние върху мъжката потентност
  • Допринася за поддържане на нормални нива на тестостерон

30,74 лв
Добави в кошницата
Изчерпано количество.

+ЕСТЕСТВЕНА ПОТЕНТНОСТ ЗА МЪЖА
  • Екстрактът от бабини зъби (Tribulus terrestris) е природен стимулант, който допринася за по-висока жизненост на организма и подпомага добрата сексуална активност.
  • Цинкът допринася за поддържане на нормални нива на тестостерон в кръвта, за нормален фертилитет и сексуална функция. Участва в процеса на делене на клетките.
  • Витамин В6 допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, както и за намаляване на чувството на отпадналост и умора. В6 допринася и за регулирането на хормоналната дейност.
  • Витамин D3 участва в процеса на делене на клетките и допринася за нормалната функция на имунната система

С перфектен ПОДАРЪК за всеки мъж - Професионална ролетка! 

Новият Простенал Перфект е с нова по-концентрирана формула, разработена за нормалното функциониране на простатата и пикочо-половата система.  Съдържа Перфект комплекс от 3 естествени съставки - Сау Палмето (екстракт от Serenoa Repens) в нова по-висока концентрация от 320 mg в дневната доза от 1 таблетка, Коприва и Цинк.  Екстрактът от Сау Палмето спомага за нормална функция на пикочната система и за нормална струя при уриниране, благодарение на съдържащите се в него ценни мастни киселини и стероли.  Екстрактът от коприва допринася за нормално уриниране, допълва и засилва ефекта на Сау Палмето. Цинкът подпомага  поддържането на нормални нива на тестостерон в кръвта и оказва положително влияние върху мъжката потентност и репродуктивната функция.

По статистически проучвания проблеми с простатата се наблюдават при около 25% от мъжете на възраст над 40 години, при 50% от мъжете над 50 години и при около 80% от мъжете над 60 годишна възраст. Най-честите оплаквания се свързват с необходимостта от често уриниране, особено през нощта, прекъсната или слаба уринна струя, неотложни позиви за уриниране.

Специално подбраният и по-мощен състав на Простенал Перфект – уникална комбинация от билковите екстракти Сау Палмето и коприва, допълнена с цинк,  оказва благоприятно действие върху структурата и функциите на простатата. Простенал Перфект оказва положително влияние върху мъжката потентност и допринася за запазване на сексуалната активност в по-напреднала възраст.Клуб-здраве предлага още хранителни добавки за здрава простата и други разновидности на бранда Синулан

Дневната доза съдържа:

Количество в 1 таблетка:

Saw Palmetto, екстракт, 15:1 (5% ситостероли)

320, 0 mg

Коприва корен екстракт 5:1 (еквивал.1200 mg)

240,0 mg

Цинк

6,0 mg

Бабини зъби, станд. екстракт, 40% сапонини 100,0 mg
Витамин D3 10 µg
Витамин B6 1,4 mg
Цинк 10,0 mg

Пълен състав: Сау Палмето екстракт, антислепващи агенти: микрокристална целулоза, калциев карбонат, силициев диоксид; коприва Urtica dioica (корен екстракт), стабилизатори: карбоксиметил целулоза, хидроксипропил метилцелулоза, магнезиев стеарат; цинков окис, шафранка концентрат, анти-пенещ агент: полиетилен гликол; средноверижни триглицериди, оцветители: титаниев диоксид, рибофлавин, индиго кармин, брилянтно синьо; влагозадържащ агент: глицерин.