Хранителна добавка
Простенал® Найт 60 таблетки
Хранителна добавка

Простенал® Найт 60 таблетки

За здрава простата без нощно ставане
Освен като подкрепа на нормалното състояние на простата, Простенал® НАЙТ подпомага нормалното уриниране като намалява честотата на посещенията на тоалетната и допринася за естествен спокоен сън.

0,00 лв
Добави в кошницата
Изчерпано количество.

Срок на годност - 31.11.21Мъжете след 50 годишна възраст изпитват по-често от обикновено неблагоприятни симптоми, свързани със здравето на простата. Слаба струя при уриниране, ставане през нощта поради по-чести позиви за ходене по малка нужда. Недостигът на продължителен сън може да бъде причина за обща отпадналост на сутринта. 
Простенал® НАЙТ комбинира растителни екстракти и хранителни вещества, използвани в традиционната медицина с добре установен ефект, които цялостно подпомагат здравето на мъжа и намалява честотата на посещенията на тоалетната.
  • Стандартизираният екстракт от Сау Палмето (Serenoa repens) е препоръчителен за поддържане на здрава простата и нормален поток на урината.
  • Американската червена боровинка (Vaccinium macrocarpon) се прилага от векове като природно средство  и е често използвана за поддържане здравето на уринарния тракт.
ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА
  • Ашваганда (Withania somnifera) е мощна билка, използвана в Аюрведа. Допринася за релаксация на тялото, качествен сън и за пълно възстановяване на тялото през нощта.
  • Витамини В1 и В2 допринасят за нормалното функциониране на нервната система и психическо равновесие.
  • Цинкът допринася за поддържане на нормална концентрация на тестостерон в кръвта, за нормален фертилитет и възпроизводство. Участва в процеса на делене на клетките.
  • Витамин D3 участва в процеса на делене на клетките и допринася за нормалната функция на имунната система.
Клуб-здраве предлага още хранителни добавки за здрава простата и други разновидности на бранда Синулан
Препоръчваната доза за дневен прием съдържа: количество/ 1 табл. % DRI*
Сау Палмето екстракт
(Serenoa repens, стандартизиран до 5% ситостероли)
320,0 mg -
Американска червена боровинка  (Vaccinium macrocarpon) прах от сок 250,0 mg -
Ашваганда
(Withania somnifera, екстракт от корен, сатндартизиран до 5% витанолиди)
50,0 mg -
Витамин B1 0,55 mg 50
Витамин B2 0,7 mg 50
Цинк 10,0 mg 100
Витамин D3 10,0 µg 200
*% препоръчителен дневен прием; - дневната доза не е определена
 
Състав: антислепващи агенти: целулоза, калциев карбонат, силициев диоксид, магнезиев стеарат, талк; екстракт от Сау Палмето, концентриран сок на прах от американска червена боровинка, екстракт от корен на Ашваганда (Withania somnifera), стабилизатори: кръстосано свързана натриева карбоксиметилцелулоза, хидроксипропил метилцелулоза, хидроксипропилцелулоза, цинк цитрат, натриева сол на карбоксиметил нишесте, натурални концентрати (морков, касис, репички); оцветител: титаниев диоксид, холекалциферол, средноверижни триглицериди, тиамини хидрохлорид, рибофлавин.