Козметичен продукт
Nizoral ® Тоник – за сърбящ и стресиран скалп
Козметичен продукт

Nizoral ® Тоник – за сърбящ и стресиран скалп

Какво прави Nizoral® Tonic специален?
Козметичният тоник от експерта в грижата за скалпа Nizoral® съдържа иновативен комплекс от естествени съставки за облекчаване на усещания за сърбеж и сухота на склапа.  Леката, немазна текстура на този тоник за отпускане е подходяща за ежедневна употреба.
 

0,00 лв
Добави в кошницата
Product cannot be ordered.

 Как да използвам Nizoral® Tonic?

Приложете тоникът поне два пъти на ден, или няколко пъти когато е необходимо, директно върху сух или мокър скалп и нежно масажирайте. Иновативният апликатор позволява лесно и прецизно нанасяне върху скалпа.
Не изплаквайте. Може да се използва преди сушене със сешоар. Продуктът може да се комбинира с всички други продукти за коса. За всички типове коса.
 
 Екстракт от Кактус
Растението кактус е експерт по самозащита и може да оцелее дори в екстремна среда. Низорал® Tonic използва екстракт от кактус, за да поддържа естествените защитни бариери на скалпа. Успокояващите свойства на кактус поддържат грижата за вашия стресиран скалп.
 
Екстракт от Магнолия
Екстракта от това красиво растение подкрепя грижата за скалпа със специфични успокояващи и хидратиращи свойства. 
 
 
Пироктон-Оламин
Тази съставка е добре известна със своите антибактериални свойства, които връщат равновесието на скалпа и може да помогне и в случаите, когато са необходими по-интензивни грижи, напр. пърхот.
 
 Състав:
вода, алкохол, глицерин, екстракт от стъбло на кактусова смокиня (Opuntia Ficus – Indica). пантенол, полиглицерил-6-каприлат, полигрицерил-4-капрат, екстракт от кора на магнолия (Magnolia officinalis), екстракт от гроздово семе (Vitis vinifera), токоферол, лецитин, малтодекстрин, алантоин, карбомер, бизаболол, пироктон оламин, натриев хидроксид, лимонена киселина, парфюм.