Хранителна добавка
Марсианци® ПРОимун АКУТ
Хранителна добавка

Марсианци® ПРОимун АКУТ

Годен до: 31.01.2021
За бърз и мощен имунен отговор още първите дни! Изцяло естествен имуностимулант за деца.

18,14 лв
Добави в кошницата
В наличност.

Марсианци® ПРОимун АКУТ е нежен към детския организъм  за бърз и мощен ефект при първи симптоми на инфекция на горните дихателни пътища: кашлица, кихане, хрема, запушен нос, течащ нос, висока температура, дрезгав глас или възпалено гърло.

Екстракт от плод от черен бъз

Познат от столетия, плодът от черен бъз (Sambucus nigra) притежава много и различни полезни ефекти. Подпомага за здрави дихателни пътища и нормално функциониране на имунната система.

Екстракт от маточина

Екстрактът от маточина допринася за здрава дихателна система. Билката притежава омекотяващ ефект върху горните дихателни пътища (нос, уста и гърло). 

Витамин С и Цинк

Витамин С и Цинк допринасят за нормалното функциониране на имунната система. Допълнително те притежават и антиоксидантен ефект.

Бета глюкани

Висококачествени бета глюкани от дрожди (Saccharomyces cerevisiae) с добре познати от науката свойства.

Пребиотици

Инулинът и галактоолигозахаридите са разтворими фибри, важни за развитието на естествената чревна микрофлора.

Марсианци® ПРОимун АКУТ е мощен, изцяло естествен имуностимулант за деца. Той е с уникален състав, който включва най-високата концентрация на безценния в борбата с вирусите, простудата и грипа екстракт от плод на черен бъз - 7 000 mg в доза.

Онлайн магазин Клуб Здраве Wavita предлага широк асортимент от продукти за здравето на вашето семейство. За още висококачествени храниртелни добавки за деца и подрастващи, посетете бранда „Марсианци“. 

Sudurjanie-Martians-Proimune-Akut.png