НОВО
Магнезий 30 таблетки + Беносен 40 таблетки
Хранителна добавка

Магнезий 30 таблетки + Беносен 40 таблетки на половин цена

Промо пакет: Магнезий 200 mg + Беносен 40 таблетки на половин цена!
Магнезият
е минерал, който е необходим за усвояването и натрупването на енергия, за нормалната функция на мускулите, за дейността на сърцето и кръвоносната система. Беносен е първият естествен продукт, който подобрява качеството на съня, намалява напрежението преди сън и събужданията през нощта и подпомага заспиването. 

15,78 лв
Добави в кошницата
В наличност.

Безплатна доставка за поръчки над 40,00 лв

Магнезият е необходим за формирането и поддържането на здрави кости и зъби, за функцията на мускулите и нервната система. Подпомага енергийния метаболизъм и спомага за поддържане на нормално кръвно налягане. Благодарение на своите антиоксидантни способности, магнезият подпомага имунната система.

Недостигът на магнезий увеличава нервното напрежение и раздразнителността, и е причина за появата на болезнени мускулни спазми. Недостиг от магнезий може да се наблюдава при бременност, кърмене, еднообразно хранене, диабет, активно спортуване.

Беносен® съдържа уникална комбинация от растителни екстракти, които допринасят за намаляване на стреса и напрежението, подпомагат психическата и физическата релаксация на организма и по този начин предразполагат към заспиване. Беносен подпомага заспиването, намалява събуждането през нощта, придава усещане за бодрост след събуждане. Благодарение на своя успокояващ ефект Беносен се препоръчва в периоди на повишено умствено напрежение и стресови ситуации. Всички активни съставки в Беносен са тествани и не водят до привикване или пристрастяване.

Беносен®  осигурява усещане за пълноценна почивка, за свежест и бодрост след събуждане, без сънливост на сутринта!

Магнезий

Всяка таблетка съдържа:

Магнезий 200 mg

Продуктът не е подходящ за деца под 3 годишна възраст.

Пълен състав: магнезиев оксид, антислепващи агенти: микрокристална целулоза, магнезиев стеарат,
талк; влагозадържащ агент: сорбитол; стабилизатори: хидроксипропилметилцелулоза, карбо-
ксиметилцелулоза, хидроксипропилцелулоза; оцветители: титаниев диоксид; памучно масло.

Беносен

Всяка таблетка съдържа:

Хмел екстракт 150,0 mg L-теанин 100,0 mg
Валериана екстракт 50,0 mg

Пълен състав: хмел, L-теанин, валериана, антислепващи агенти: микрокристална целулоза, силициев диоксид, талк; пълнител: дикалциев фосфат; стабилизатор: хидроксипропил метилцелулоза, хидроксипропил целулоза, карбоксиметилцелулоза, магнезиев стеарат; оцветители: титаниев диоксид, индиго кармин, кармоизин.

Продуктът не е подходящ за деца, бременни и кърмещи жени.