Хранителна добавка
Диалевъл 60 таблетки
Хранителна добавка

Диалевъл 60 таблетки

За нормално ниво на кръвната захар.
Поддържа нормална концентрация на глюкоза в кръвта. Допринася за поддържане на нормална нервна проводимост и сетивност на крайниците. Подпомага спазването на диетичен режим при диабетици.

25,62 лв
Добави в кошницата
В наличност.

Безплатна доставка за поръчки над 40,00 лв

Диалевъл e комбинация от три активни съставки с благотворно влияние върху нивото на кръвната захар. Продуктът е предназначен за хора, поддържащи високи нива на глюкоза в кръвта и е подходящо допълнение към диетите за отслабване при наднормено тегло. Една от основните действащи съставки е алфа липоевата киселина, известна със своя антиоксидантен ефект, оказва защитно действие върху нервната тъкан и допринася за поддържане на нормална нервна проводимост и сетивност на крайниците. Ефектът на алфа липоевата киселина подходящо е допълнен с другите две съставки – канела и органично свързан хром. Те спомагат да се поддържа нормално ниво на кръвната захар без нежелани колебания.

Всяка таблетка съдържа:

Алфа-липоева киселина 200.0 mg Канела (Cinnamomum cassia) extract 55.6 mg
Хром 60.0 μg

 

Не е подходящ за бременни, кърмещ жени и деца.  Този продукт може да намали нивото на кръвната захар. С оглед на това се препоръчва редовно отчитане на кръвната захар (особено в началото) и евентуална консултация с лекар, ако е необходимо.

Пълн състав: алфа липоева киселина, канела екстракт, хром пиколинат, антислепващи агенти: силициев диоксид, талк; пълнител: калциев карбонат, микрокристална целулоза, кроскармелоза, стеаринова киселина, стабилизатори: хидроксипропилметилцелулоза, магнезиев стеарат, влагозадържащ агент: глицерин, оцветители – титаниев диоксид и железен оксид.