Медицинско изделие
Degasin2Go
Медицинско изделие

Degasin2Go

Бърз ефект при подуване и газове.
 

  • Облекчава бързо подуването и газовете в корема
  • Удобен прием без вода
  • Свеж вкус на мента

11,99 лв
Добави в кошницата
В наличност.

Безплатна доставка за поръчки над 40,00 лв

Degasin2Go (Дегазин2Go) е иновативен продукт под формата на пастили – таблетки за смучене с незабавен ефект при подуване и газове в корема. Подходящ е за всички активни хора, които са непрекъснато в движение или на път, тъй като пастилите се приемат без вода. Всяка таблетка за смучене съдържа: симетикон 125mg .

Degasin2Goе бързо и лесно решение при проблеми, свързани с образуване и натрупване на газове в стомашно-чревния тракт. Има успокояващ ефект при подуване и напрежение в корема, при усещане за тежест и пълен стомах, къркорене на червата, дискомфорт в коремната област. Пастилите са с приятен и свеж вкус на мента, приемат се без вода, което ги прави лесни за употреба.

Облекчава симптомите на коремен дискомфорт като подуване, преждевременно усещане за пълен стомах, флатуленция, оригване, метеоризъм (къркорене на червата, изпускане на газове).

 

Всяка таблетка за смучене съдържа:

Симетикон 125mg

Други съставки: малтитол разтвор, сорбитол разтвор, пречистена вода, гума арабика, ацесулфам K, ментово масло, титаниев диоксид, растително масло, пчелен восък.
Без глутен. Без лактоза.