Хранителна добавка
Биопрон Ай Би-Симбио + Ензими
Хранителна добавка

Биопрон Ай Би-Симбио + Ензими

ПОДУВАНЕ
Biopron® IB-Symbio + Enzymes е специално създадена комбинация от 9 щама полезни живи бактерии (пробиотици), храносмилателни ензими (амилаза, липаза, протеаза) и пребиотични фруктоолигозахариди.

18,14 лв
Добави в кошницата
Изчерпано количество.

Пробиотиците представляват живи микроорганизми, които приемани в адекватни количества, допринасят за доброто здраве на човека (FAO/WHO, 2002).
Приемът на пробиотици и пребиотици (синбиотик) е ефективен начин за поддържане на чревната микрофлора .
 
Храносмилателните ензими са протеини, естествено откриващи се в организма, които спомагат за разграждането на храната на съставните и компоненти. Недостигът на храносмилателни ензими може да бъде причина за неприятно усещане след хранене, често съпроводено с повишено образуване на газове.
 
Продуктът Biopron® IB-Symbio + Enzymes е подходящ в случаи на повишено образуване на газове, тежест и подуване в корема.
 
Клуб-здраве предлага още хранителни добавки за чревен баланс както и други разновидности на брандовете Биопрон Ребаланс и Биопрон Ай Би Симбио
 
                  
Препоръчителната доза за дневен прием съдържа: количество / 2капс.
9 щама живи микроорганизми
Bifidobacterium bifidum,
Bifidobacterium breve,
Bifidobacterium longum,
Lactobacillus acidophilus,
Lactobacillus casei,
Lactobacillus plantarum,
Lactobacillus rhamnosus,
Lactococcus lactis ssp. Lactis,
Streptococcus thermophilus
9 x 109 CFU*
 
Храносмилателни ензими
Амилаза       1300 DU
Липаза         675 FIP
Протеаза       4,5  400 HUT
55,8 mg
Фруктоолигозахариди 259,2 mg
*CFU – колония образуващи единици от жизненоспособни микроорганизми

Състав: фруктоолигозахариди, желатин, комбинация от различни храносмилателни ензими, смес от жизненоспособни култури (със съдържание на мляко и соя), оцветител: титаниев диоксид; стабилизатор магнезиев стеарат.

 

Свързани статии2

Причините за подут корем и газове, ако изключим заболявания като колит, гастрит, панкреатит и др., се дължат на неправилно хранене или нарушен баланс в чревната микрофлора.

Всеки от нас се е сблъсквал с ужасното неудобство – усещането за болезнено подуване на стомаха или корема от голямо количество газове. Усещането винаги е неприятно, независимо дали сте в къщи или на работа, на разходка с приятели или на служебна вечеря – подутият корем е неудобен проблем, който изисква спешно решение.