Хранителна добавка
Бета каротин
Хранителна добавка

Бета каротин

Хранителна добавка, важен източник на висококачествен бета каротен, като източник на витамин А. Допринася за здравословна кожна пигментация и тен.

8,80 лв
Добави в кошницата
Изчерпано количество.

Ефекти: 
  • Източник на витамин А
  • Допринася за поддържане на нормално зрение
  • Допринася за нормалното състояние на кожата и лигавиците
  • Подпомага нормалното функциониране на имунната система

Бета каротинът е важен провитамин, който се превръща във витамин А в човешкото тяло. Витамин А допринася за поддържане на нормално зрение.  Подпомага защитата на организма срещу UV-радиацията и допринася за здравословна кожна пигментация и тен при излагане на слънце.

Клуб-здраве предлага широк асортимент от витамини и минерали за вас и вашето семейство

 
Състав: 
 
Всяка капсула съдържа:
Бета каротин 6 mg

Продуктът не е подходящ за деца под 3 години.

Пълен състав: соево масло, желатин, влагозадържащ агент: глицерин, бета каротин, антиоксидант: соев лецитин.

Свързани статии3

Приемът на бета-каротин може да предпази от слънчево изгаряне и при по-продължителен прием се постига по-силна защита, се казва в нов мета-анализ.

Лятното слънце и морето ни зареждат с много приятни емоции и даряват кожата ни с приятен загар. За да си осигурим здравословен и дълготраен тен и добра защита за кожата е препоръчително да комбинираме слънцезащитните кремове с прием на бета каротин.

Лятното слънце и морето ни зареждат с много енергия, приятни емоции и даряват кожата ни с приятен загар. За да си осигурим здравословен и дълготраен тен и добра защита за кожата, специалистите препоръчват комбинирането на слънцезащитните кремове с прием на бета каротин.