Хранителна добавка
Антиоксидант Стронг
Хранителна добавка

Антиоксидант Стронг

Защита срещу оксидативен стрес. Повишава защитата на организма срещу оксидативен стрес. Допринася за нормалното функциониране на имунната система.

0,00 лв
Добави в кошницата
Изчерпано количество.

Антиоксидант Стронг е уникална комбинация от специално подбрани витамини и микроелементи със силен антиоксидантен ефект: селен, цинк, витамини A, C, E и B6. Тяхната комбинация повишава защитата на организма срещу агресивните свободни радикали, които се образуват ежедневно в организма в резултат на замърсяването на околната среда, тютюнопушене, стрес и др. Свободните радикали са причина за стареене и увреждане на клетките и тъканите в организма. Антиоксидант Стронг е мощна природна комбинация, която допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и спомага за повече жизненост, устойчивост и нормално функциониране на имунната система.

Клуб-здраве предлага широк асортимент от витамини и минерали за вас и вашето семейство

Състав:
 

Количествo                                      

1 таблетка

Селен

100,0 μg                               

Цинк

15,0  μg

Витамин А      

1000 μg

Витамин В6                               

2,2 mg

Витамин С                                      

90,0 mg

Витамин Е    

15,0 mg

Свързани статии1

Селенът е микроелемент с макроефект върху здравето на човека. Недостигът на селен значително намалява антиоксидантната способност на човешкия организъм и води до здравословни проблеми със сърцето, кръвоносните съдове, по-бързо стареене и онкологични заболявания.