Хранителна добавка
Антиоксидант Стронг
Хранителна добавка

Антиоксидант Стронг

Защита срещу оксидативен стрес. Повишава защитата на организма срещу оксидативен стрес. Допринася за нормалното функциониране на имунната система.

8,75 лв
10,30 лв 15% отстъпка
Добави в кошницата
В наличност.

Безплатна доставка за поръчки над 40,00 лв

Антиоксидант Стронг е уникална комбинация от специално подбрани витамини и микроелементи със силен антиоксидантен ефект: селен, цинк, витамини A, C, E и B6. Тяхната комбинация повишава защитата на организма срещу агресивните свободни радикали, които се образуват ежедневно в организма в резултат на замърсяването на околната среда, тютюнопушене, стрес и др. Свободните радикали са причина за стареене и увреждане на клетките и тъканите в организма. Антиоксидант Стронг е мощна природна комбинация, която допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и спомага за повече жизненост, устойчивост и нормално функциониране на имунната система.

Клуб-здраве предлага широк асортимент от витамини и минерали за вас и вашето семейство

Състав:
 

Количествo                                      

1 таблетка

Селен

100,0 μg                               

Цинк

15,0  μg

Витамин А      

1000 μg

Витамин В6                               

2,2 mg

Витамин С                                      

90,0 mg

Витамин Е    

15,0 mg

Свързани статии1

Селенът е микроелемент с макроефект върху здравето на човека. Недостигът на селен значително намалява антиоксидантната способност на човешкия организъм и води до здравословни проблеми със сърцето, кръвоносните съдове, по-бързо стареене и онкологични заболявания.