Хранителна добавка
Хром Форте
Хранителна добавка

Хром Форте

Хранителната добавка е с високо съдържание на хром за нормално ниво на кръвната захар. Подходящ за поддържане на оптимално телесно тегло, стройна фигура и като подкрепа на правилния метаболизъм.

0,00 лв
Добави в кошницата
Изчерпано количество.

Ефекти: 
  • Подпомага контрола на телесното тегло
  • Намалява апетита за сладки храни
  • Допринася за поддържане на нормална концентрация на глюкоза в кръвта
  • Подпомага обмяната на мазнини и въглехидрати

Хромът е изключително важен микроелемент. Заедно с ниацинa и още няколко аминокиселини образува т. нар. GTF (глюкозо-толерансен фактор), който е необходим за нормалното действие на инсулина и нивото му в кръвта. Инсулинът е хормона, който регулира не само нивото на кръвната захар, но също така участва и в метаболизма на мазнините и протеините. Приемът на хром допринася за поддържане на нормална концентрация на глюкоза в кръвта и подпомага контрола на телесното тегло. 

Клуб-здраве предлага широк асортимент от витамини и минерали за вас и вашето семейство

Всяка таблетка съдържа:

Хром 200,0 μg

Продуктът не е подходящ за деца, бременни и кърмещи жени.

Пълен състав: влагозадържащ агент: сорбитол; антислепващи агенти: микрокристална целулоза,
силициев диоксид; стабилизатори: карбоксиметилцелулоза, магнезиев стеарат; хром пиколинат.

Свързани статии3

„От години внимавам с какво се храня,  докато съм на работа или в ресторант, за да не си предизвиквам ядове с бълбукащ от газове корем. .. Обичам кисело зеле, обичам ядки, и грозде, и стафиди и царевичка в салатата ..., но си ги позволявам само, когато съм в къщи и не се налага да се притеснявам излишно от ПОДУВАНЕ на корема и ГАЗОВЕ.“

Всички искаме да изглеждаме добре, когато най-накрая отидем на мечтаната почивка и прекаваме по цял ден на плажа. За съжаление, липсата на време за редовен спорт и забързаното ежедневие възпрепятстват желанието ни да намалим сантиметрите на талията си и да регулираме теглото си преди настъпването на лятото.

Празниците отминаха, но излишните килограми, натрупани по време на двуседмичния престой до отрупаната трапеза, започват да бъдат трън в очите на всеки от нас. Липсата на време за редовен спорт и забързаното ежедневие допълнително възпрепятстват желанието ни да намалим сантиметрите на талията си и да регулираме теглото си.