icon
icon
icon

Биопрон Ай-Би Симбио – Здравен съветник

Биопрон Симбио при Синдром на раздразненото черво 

Синдромът на раздразнено дебело черво (СРДЧ) засяга до 20% от възрастното население, като в по-голяма степен жените, отколкото мъжете. То влошава ежедневието на милиони хора по света. За съжаление често остава неразпознато или бива погрешно диагностицирано като колит. Синдромът на раздразненото дебело черво представлява продължително и повтарящо се стомашно-чревно нарушение, изразяващо се с:

  • Епизоди на необяснима коремна болка;

  • Диария, запек или редуването им;

  • Спешни, мъчителни позиви за изхождане;

  • Подуване на корема, често отделяне на газове;

  • Влошаване на оплакванията в стресови ситуации.

 

Biopron IB Symbio е комбинация, създадена от живи бактерии (лактобацили, бифидобактерии) и храносмилателни ензими (амилаза, липаза, протеаза), обогатена с фруктоолигозахариди. Хранителната добавка спомага за баланс на чревната микрофлора и лечението на раздразненото дебело черво. Предимството на Биопрон Ай-Би Симбио е широкият спектър от щамове на полезни бактерии. Гамата от съвременни продукти поддържа състоянието на баланс на чревно ниво. Biopron IB Symbio постигат това чрез специално създадената комбинация от множество полезни микроорганизми заедно с храносмилателни ензими, фибри и Saccharomyces boulardii.

Ензими Биопрон Ай-Би Симбио 

Храносмилателните ензими са каталитични протеини, намиращи се в тялото, които помагат за разграждането на макронутриентите в храната, в храносмилателната система. Те могат да бъдат групирани в 3 основни категории: амилази, протеази и липази. Амилазите разграждат молекулите на въглехидратите до прости захари, протеазите разграждат протеиновите молекули до прости аминокиселини, а липазите разграждат мастните молекули до мастни киселини. Недостигът на храносмилателни ензими се проявява с неразположение след хранене, последвано от повишено производство на газове.

 

Биопрон Ай-Би Симбио с ензими е комбинацията от 9 различни вида бактерии, които подпомагат по-широкото колонизиране на храносмилателния тракт. Предимството на продукта е широкият спектър от щамове на полезни микроорганизми. Biopron IB Symbio с ензими облекчава симптомите на раздразненото дебело черво, газовете, тежест и подуване в корема. Хората с дисбаланс на добри и лоши бактерии в червата страдат от много промени в храносмилането и общото състояние. Синбиотик Биопрон Ай-Би Симбио е най-ефективното средство за балансиране на чревната микрофлора.

Биопрон Ай-Би Симбио с фибри 

Значението на фибрите е тясно обвързано с бактериите в червата и здравето. Приемът на влакнини буквално кара тези едноклетъчни организми да процъфтяват. От своя страна техният брой се увеличава. Колкото повече микроби имаме в червата си, толкова по-дебела е слузната стена в стомашния тракт. Тази слузна бариера намалява възпалението в цялото тяло, а бактериите подпомагат храносмилането, създавайки двойна полза. Недостигът на фибри в организма може да навреди на чревния Ви биом. Това е причина за поява на подуване на стомаха, неразположение и газове.

 

Биопрон Ай-Би Симбио с фибри са продукти с добавени, водоразтворими влакнини псилиум и инулин. Псилиумът са разтворими фибри, която помага за поддържане на чревното здраве и улеснява чревния транзит. Инулинът са вид диетични влакнини, които са свързани с подобряване на храносмилането, подпомагане на контрола на диабета и загубата на тегло. Biopron IB Symbio с фибри ще Ви помогнат при проблеми като диария и запек. Тези пробиотици улесняват изхождането и съдействат за редовен стомах.

Biopron IB symbio на добра цена 

Серия продукти Биопрон Ай-Би Симбио са на изгодна цена в Club-Zdrave. Ние сме партньор на компанията производител Валмарк, затова гарантираме за конкурентната стойност на продуктите. Пробиотици Biopron IB symbio лекуват състояния на нередовния стомах , като подуване, диария и запек. Девет щама живи бактерии са включени в състава на хранителните добавки. Biopron IB symbio са под формата на капсули или разтворими сашета.

 

Предимството на продукта е комбинацията от двата вида полезни бактерии с Saccharomyces boulardii, тъй като всяка от тях има различна роля в чревната микрофлора. Допълнителните фруктоолигозахаридите принадлежат към класа на разтворимите фибри. Биопрон Ай-Би Симбио са без добавени консерванти и без глутен. Купете тези или други пробиотици на Walmark на изгодна цена в клуб Здраве.

Нищо не е открито.