5 Съвета за силна имунна система

5 Съвета за силна имунна система

Публикуван: 22.02.2011

Прегледи: 676

Постигането на силна защита срещу болестите е по-лесно  отколкото си мислехте.

1.  Хранете се правилно – На тялото са нужни витамините и минералите, съдържащи се в плодовете и зеленчуците, но също така и протеините и другите хранителни вещества, част от една здравословна диета.

2.  Наспете се – Различните хора се нуждаят от между 6 и 10 часа сън дневно. Без тях

балансът в телата ни се нарушава и следват безброй негативни ефекти върху здравето.

3.  Излезте навън – Спортът и физическото натоварване са полезни както за тялото така и за настроението ни. Свежият въздух през зимата е чист от вируси и микроби и ни помага да се пречистим.

4.  Отделете време за себе си – Погрижете се за доброто си настроение и ще се погрижите и за своето здраве.

5.  Заредете се с витамини и минерали от природатаСпектрум Имунактив  са ново поколение мултивитамини и минерали  с естествен произход. Извлечените от органични източници витамини и микроелементи  в Спектрум се усвояват значително по-лесно от организма и така благотворният им ефект върху тялото е още по-силен.  Всяка таблетка Спектрум Имунактив съдържа 100% от препоръчителния дневен прием витамини и минерали за жизненост и тонус. Спектрум е обогатен с уникален Имунактив комплекс, богат на бета глюкани, биофлавоноиди, витамин С и цинк, който подсилва имунната система и ни прави по-устойчиви на вирусни заболявания.



За още полезна информация от Клуб Здраве посетете страницата ни със статии.