Плосък корем по празниците

Плосък корем по празниците

Публикуван: 16.12.2014

Прегледи: 134

„От години внимавам с какво се храня,  докато съм на работа или в ресторант, за да не си предизвиквам ядове с бълбукащ от газове корем. .. Обичам кисело зеле, обичам ядки, и грозде, и стафиди и царевичка в салатата ..., но си ги позволявам само, когато съм в къщи и не се налага да се притеснявам излишно от ПОДУВАНЕ на корема и ГАЗОВЕ.“

Жените имат специално отношение към газовете и подуването на корема.

От ранна възраст момичетата лесно научават от какво се пълнее, от какво се подува корема и бързо си съставят списък с „Разрешени“ и Забранени“ храни. В главата на всяка жена има добре обмислен и изстрадан списък какво може и какво не може да си позволи, когато  вечеря навън или е с приятели и държи всички да забележат стройната й фигура с плосък корем.

И ако някога диета и въздържание са били единственото решение за спокойствие на масата без излишни притеснения, то днес има начин веднага да се неутрализират образуващите се газове и коремът да остане плосък и прибран.

Почувствате ли, че коремът се изпълва с газове, вземете 2 капсули и до 15-20 минути ще усетите желаното облекчение. Дегазин е с най-висока концентрация симетикон и действа НЕЗАБАВНО.

С Дегазин коремът е спокоен и е точно там, където трябва да бъде. Весели празници!

Дегазин е подходящ за лица над 18 години, активната субстанция (симетикон) действа само върху газовите мехурчета в корема, не навлиза в кръвообращението и няма нежелани странични ефекти. За повече информация: www.degasin.bg