Секси в града през есента

Секси в града през есента

Публикуван: 23.10.2013

Прегледи: 21

Тази есен красивият бюст е на мода. Какво да направим, за да се почувстваме още по-секси в града тази есен?

Привлекателното деколте е най-сексапилното женско оръжие, но много дами споделят, че не се чувстват уверени в красотата на бюста си – независимо от неговата обиколка. Колкото и да е необичайно, съществуват различни проучвания за атрактивността на женските гърди, оценени от страна на силния пол. Едно от най-любопитните е проведено от полски учени, като те установяват, че привлекателността на женските гърди за мъжете варира през сезоните. Най-стимулиращо действат на мъжкото въображение дамските извивки на бюста през зимата, а най-слабо – през лятото. Това не е учудващо, защото при хората нивата на хормоните и поведението варира в зависимост от сезона.

За съжаление, не всички жени се раждаме с бюста, който искаме. Формата и плътността на гърдите също намалява след кърмене, менопауза, загуба на тегло и с възрастта. Жените, които искат да коригират състоянието на гърдите си по сигурен и безопасен начин, могат да се доверят на Даколен. Формулата с растителни екстракти действа за извайването на по-стегнат и закръглен бюст. Силата на Даколен се крие в комбинацията от естествени съставки, които стимулират естрогенните рецептори в мастната тъкан и провокират започване на клетъчно делене. Приципът на действие на Даколен се дължи на снабдяването на организма с естрогени, извлечени от растителни източници - семена от копър, лен и хмел.

Фитоестрогените са наричани натурални хормони на младостта и дълголетието. Фитоестрогените в Даколен са биоидентични с естрогена, който тялото на жената произвежда. Продуктът не е хормонален, а наименованието „фитоестрогени“ е условно, защото по същество тези съединения са полифеноли, а не хормони. Даколен е разработен да бъде безопасен продукт – фитоестрогените нямат хранителни свойства, не влияят върху телесното тегло, а организмът на жената ги усвоявя правилно, без да има странични ефекти. Допълнителните плюсове от приема на Даколен са облекчаване на предменструалния синдром и симптомите на менопаузата.