Организирахте ли пролетното си презареждане?

Организирахте ли пролетното си презареждане?

Публикуван: 15.04.2013

Прегледи: 101

С днешния ритъм и начин на живот не винаги можем да си осигурим ценните за нашето тяло и добър външен вид минерали. Научете повече за силата на органичните минерали, за да се презаредите пролетно и да се радвате на гладка кожа и блестяща коса, здрави кости, зъби и нокти.

Полетно презареждане

С идването на всяка пролет следваме ритуали като пролетно обновяване на гардероба с по-свежи материи и цветове, пролетно почистване на дома, често и стартираме и с пролетното отслабване за по-добра визия през лятото. А не е ли време и за пролетно презареждане с минерали за красива кожа, коса и нокти?

Напрежението, стресът и диетичните режими, които вървят ръка за ръка с желанието да сме най-хубави, отпечатват умора, тъмни кръгове и несъвършенства по лицето. След изтощителната и студена зима имаме нужда да се погрижим за тонуса и за здравето си отвътре. Отделете време за таблетката „красота“ веднъж на ден, за да се радвате на здрави нокти, красива и гъста коса и чисто лице. Пролетта е сезонът, в който организмът ни се нуждае най-силно от витаминна или минерална подкрепа.

 

А на мода този сезон са органичните минерали калций, магнезий и цинк, извлечени по специална технология от рядък вид морски водорасли и познати в много страни по света и у нас като Аквамин. 

 

Какво е Аквамин?

В превод аквамин означава минерали от водата, защото ценните вещества в него са извлечени от специален вид морски водорасли. Мултиминералният комплекс аквамин осигурява богата палитра от ценни минерали като калций, магнезий, цинк и още около 70 микроелемента като желязо, селен, йод, молибден, манган, бор, флуор и др. Извлечен е от специален вид морски водорасли, които могат да се открият само на 3 места по света. Жизненият цикъл на този вид водорасли е около 5 години, през който период те извличат ценни минерали и хранителни вещества от чистите води на Атлантическия океан. Широката палитра от минерали и всички ценни микроелементи и вещества в него се усвояват лесно и пълноценно от тялото. Благодарение на органичния си произход акваминът е особено подходящ в период на бременност и кърмене, по време на менопауза, както и за вегани, тъй като е изцяло разработен на растителна основа.

 

В какво се крие тайната на част от важните за всяка жена минерали?

 

  • Калций, Магнезий, Цинк трите важни минерала заедно оформят силен комплекс за гладка кожа и блестяща коса, здрави кости, зъби и нокти.

 

  • Желязо - важен участник при изгарянето на въглехидратите, мазнините и протеините за производство на енергия. Предпазва от анемия.

 

  • Йод – важен за нормалната функция на щитовидната жлеза и метаболизма, подпомага растежа на косата и ноктите.

 

  • Манган – отговорен за обновлението на клетките, познат като микроелемента на младостта, важен за емоционално-психичното равновесие.

 

  • Бор – от значение за производството на хормоните естроген и тестостерон, важен за сексуалната функция. Стимулира мозъчната дейност.

 

  • Молибден - регулира pH-баланса в организма, ускорява метаболизма и изгарянето на мазнините, помага при безсъние



Още интересна информация и промоции може да намерите, като посетите страницата със статии на Клуб Здраве Wavita