Бета каротин осигурява красив и дълготраен тен

Бета каротин осигурява красив и дълготраен тен

Публикуван: 02.08.2012

Прегледи: 1752

Лятното слънце и морето ни зареждат с много приятни емоции и даряват кожата ни с приятен загар. За да си осигурим здравословен и дълготраен тен и добра защита за кожата е препоръчително да комбинираме слънцезащитните кремове с прием на бета каротин.

Бета каротинът е известен антиоксидант, който има способността да отблъсква вредните свободни радикали, които се появяват най-вече при слънчево изгаряне. При излагане на слънце, бета каротинът в тялото ни функционира подобно на кожния пигмент – отразява слънчевите лъчи, съхранява се в кожата и я оцветява. Затова, особено през летния сезон тялото ни се нуждае от достатъчно количество бета каротин, за да придобие красив, наситен и равномерен тен.

 

Бета каротин:

  • Допринася за по-бързото и равномерно придобиване на златисто-кафяв тен
  • Подпомага защитата на кожата срещу вредните UV лъчи
  • Подобрява устойчивостта на кожата срещу слънчеви изгарания

 

Ако почивката е по-кратка, а искате да добиете бърз тен, Бета каротин ще Ви помогне да добиете шоколадов загар, равномерно и здравословно като приемате продукта продължително време преди и по време на лятната почивка.

Тройна сила за здрави нокти, коса и кожа
27.03.2018

Тройна сила за здрави нокти, коса и кожа

С настъпването на пролетта идва и времето да се възстановим след тежката зима и да набавим на организма си нужните му витамини и минерали за силна коса, красива кожа и гладки нокти.

Прочети повече
Прегледи: 615
Коензим Q10 – магическата съставка на енергията и красотата
21.07.2016

Коензим Q10 – магическата съставка на енергията и красотата

Коензим Q10 е силен антиоксидант, който се съдържа най-вече в сърцето, черният дроб и мускулите. Нашето тяло има механизъм да трупа резервни количества от това вещество, но с напредването на възрастта често количеството на Коензим Q10. За какво ни е необходим и как се грижи за нашето тяло вижте в следващите редове.

 

Прочети повече
Прегледи: 773