Walmark Bulgaria бе отличен с престижно отличие от Superbrands

Walmark Bulgaria бе отличен с престижно отличие от Superbrands

Публикуван: 01.12.2017

Прегледи: 145

Г-жа Десислава Рачинова–Митева, изпълнителен директор на Валмарк България прие почетното отличие за компанията в категория „Най-силна потребителска марка на българския пазар 2017“.

Глобалната организация Superbrands връчи награди за отличен брандинг на водещи потребителски и бизнес марки на българския пазар, на тържествена церемония състояла се на 29.11.2017г  в Sofia Event Center.
 
Plaket.jpgВалмарк България бе отличен с награда предпочитана компания за хранителни добавки от потребителите за 2017. 

Като своя мисия, Валмарк е приела да разработи и предложи на своите потребители висококачетсвени и оригинални продукти, които да се грижат и трайно да подобряват здравословното състояние на населението. Силният състав, силното въздействие и висококачественото производство на продуктите е формулата на Валмарк да бъде пазарен лидер на пазара на хранителни добавки вече 12 години. Години, в които награди като тази ни карат да се чустваме горди от постигнатите резултати и е признание за усилената и всеотдайна работа на неголемия и сплотен екип на Валмарк България.
 
Методиката на подбор и оценяване на брандовете е универсална, като процесът по селекцията се осъществява на два етапа: чрез конфиденциално гласуване на членовете на независимото експертно жури – Борда на Superbrands Bulgaria, и чрез национално гласуване на потребителите в интернет. В процеса на оценяване експертите и потребителите се ръководят от дефиницията и критериите на световната организация за Superbrands – марка, която трябва да демонстрира: Качество, Надеждност и Различие.
 
Покривайки тези критерии, Валкмарк Българи има доверието и признанието на своите потребители и ще продължава да се грижи за здравето на тях и техните семейства с иновативни, разнообразни и висококачествени хранителни добавки. Най-предпочитани и обичани сред които са Проензи, Уринал, Простенал Перфект, Марсианци, Гинко Прим Макс, Синулан.
AN_P1417.jpg