Педиатрична Асоциация подкрепя Марсианци Имунактив

Педиатрична Асоциация подкрепя Марсианци Имунактив

Публикуван: 02.12.2014

Прегледи: 25

Най-предпочитаният сред българските потребители мултивитаминен продукт за деца – „Марсианци Имунактив“, спечели подкрепата наБългарската Педиатрична Асоциация и педиатричното съсловие у нас.

С тази изключително ценна препоръка марката Марсианци затвърждава имиджа си на пазарен лидер, предоставящ продукти за детско здраве с най-високо качество. Съставът на Марсианци Имунактив е специално разработен, за да покрие ежедневните нужди на децата от витамини и минерали и да подпомогне здравословния им растеж и развитие. Продуктът отговаря на високите изисквания на потребителите и на всички съвременни тенденции за чистота и безопасност на съставките - без аспартам, без глутен, без консерванти, без изкуствени оцветители и лактоза.

Марсианци Имунактив е сертифициран по GMP стандарт за добра производствена практика. Компaния Валмарк притежава един от най-съвременните фармацевтични заводи в Република Чехия за производство на лекарства и хранителни добавки. Целият производствен процес е съобразен със стандартите на Добрата Производствена Практика (GMP). GMP – стандартът поставя поредица от строги изисквания към хигиената, персонала, оборудването и технологиите. По този начин се гарантира високо качество, ефективност и безопасност на крайния продукт.

Мисията на компания Валмарк е чрез продуктите, които развива и предлага, всекидневно да допринася за по-качествен и здравословен начин на живот във всяко българско семейство, включително да осигури по-добра и комплексна грижа за здравето на българските деца. В тази връзка от есента на 2014 година компанията разшири и обнови детската си серия Марсианци. Освен мултивитаминните препарати Марсианци Имунактив, портфолиото вече включва специализирани детски продукти за чревно здраве, мозъчна дейност, имунитет и др.За още полезна информация от Клуб Здраве посетете страницата ни със статии.