Кажете “Не!” на грипа бързо, мощно и ефикасно

Кажете “Не!” на грипа бързо, мощно и ефикасно

Публикуван: 07.02.2019

Прегледи: 310

Грипът е в разгара си и, както всяка година по това време, е тук в компанията на целия спектър от вируси, които всекидневно се опитват да съборят децата с добре познатите симптоми хрема, кашлица и отпадналост.

Грипът е в разгара си и, както всяка година по това време, е тук в компанията на целия спектър от вируси, които всекидневно се опитват да съборят децата с добре познатите симптоми хрема, кашлица и отпадналост. Болестотворните микроорганизми атакуват организма почти безпрепятствено, тъй като имунната система на малчуганите вече е изтощена заради студа, липсата на слънце и прясна храна, богата на витамини и минерали. Зимната романтика, игрите в снега и забавленията на чист въздух в планината могат да се превърнат в мираж само за няколко часа, особено когато уж безобидната настинка прерасне в остро състояние с висока температура, мускулни болки, главоболие и тежест в очите. Това е сигурен знак, че си имате работа не с обикновена простуда, а с грип, който ще повали детето на легло и ще го извади от строя за минимум две седмици.
 
Спешните мерки и посещението в лекарския кабинет в такъв случай са задължителни, както и приемът на имуностимулиращи и имуноподкрепящи препарати. Те ще помогнат на вашето юначе да премине по-леко през този болен период.
 
Грипът изисква бърз, мощен и ефикасен отговор. Затова още при първи симтоми вземете “Марсианци ПРОимун АКУТ” от лидера на пазара с хранителни добавки “Валмарк”.
 
“Марсианци ПРОимун АКУТ” е с уникален състав, който включва най-високата концентрация на безценния в борбата с вирусите, простудата и грипа екстракт от плод на черен бъз - 7 000 mg в доза. Доказано е, че той активира имунната система и намалява времето за боледуване средно с 4 дни. Към това се добавя бързото му и ефикасно действие срещу 10 грипни щама и редица патогени, включително Staphylococcus aureus.

 

Това го прави подходящ при първите симптоми на инфекция на горните дихателни пътища - кашлица, кихане, хрема, висока температура, дрезгав глас, възпалено гърло.
 
За безкомпромисното му действие допринасят бета-глюканите в концентрация от 300 mg, инулинът и галактоолигозахаридите, които съдействат за значително увеличение на полезните бактерии в червата, необходими за стимулирането на имунната система, маточината, цинкът и витамин С. 
 
Маточината има успокояващ, омекотяващ и спазмолитичен ефект върху горните дихателни пътища и силни антимикробни и противовирусни свойства. Цинкът помага за унищожаване на вдишаните бактерии и вируси, преди те да успеят да се размножат. Витамин С и цинк в комбинация се борят ефективно с инфекциите, настинката и грипа, синузита и възпаленото гърло, намаляват продължителността на боледуването и ускоряват оздравяването.
 
Препоръчителният прием на “Марсианци ПРОимун АКУТ” е 1 саше дневно в продължение на 5 дни. Може да се приема по всяко време на деня, разтворен в 200 мл хладка вода или напитка. Продуктът е подходящ за деца над 3 години.
 
През този период на годината профилактиката вече не е препоръчителна, а задължителна. Тя осигурява допълнителни съпротивителни сили и защита на вашия малък герой да издържи до първите слънчеви лъчи, които,освен пролетта, носят и по-здраво време.
 
За да подпомогнете имунната му система, се доверете на “Марсианци ПРОимун ЩИТ” - сироп за активна имунна система. Подходящ за деца над 1 годинка, той подкрепя имунитета преди, по време и след рискови периоди - за прием 2 седмици преди въвеждане в големи групи (ясла, градина, училище), по време на рисковия период и поне 4 седмици като поддържаща терапия. А когато имунната система на детето е срината, в начален стадий на настинка или грип, на помощ идва “Марсианци ПРОимун АКУТ”. Приемът е 5 дни и поддържаща доза от 2 до 8 седмици с “Марсианци ПРОимун ЩИТ”.
 
 
Зимата е пак тук! Но знаеш ли как да подсилиш имунитета си?
17.01.2018

Зимата е пак тук! Но знаеш ли как да подсилиш имунитета си?

Спаси се от ниските температури и върлуващи вируси! Все повече и повече хора около вас се разболяват от грип или от простуда? Ето няколко практични съвета как ефективно, приятно и лесно да подкрепите имунната си система дори през студените месеци, които са особено предизвикателство за нашето здраве.

Прочети повече
Прегледи: 648