ДЕСИСЛАВА РАЙЧИНОВА– МИТЕВА Е БИЗНЕС ДАМА НА 2008 г.

ДЕСИСЛАВА РАЙЧИНОВА– МИТЕВА Е БИЗНЕС ДАМА НА 2008 г.

Публикуван: 07.12.2008

Прегледи: 180

Управителят на Walmark получи приза „Жена на годината” определен чрез гласуване от читателите на списание GRAZIA

За трета поредна година списание GRAZIA проведе своя конкурс „Жена на годината 2008”. Церемония със специалните статуетки се състоя на 7 декември 2008 г. в зала Rainbow Plaza.

В категория „Бизнес дама 2008” бе отличена г-жа Десислава Райчинова – Митева, управител на Walmark, лидерът на пазара на хранителни добавки в България. Г-жа Райчинова – Митева има магистърска степен по икономика от СУ „Свети Климент Охридски” и квалификации в областта на маркетинга и продажбите. Започва кариерата си в RJReynolds Bulgaria. Има богат опит в областта на маркетинга и продажбите на бързооборотни стоки, от които 5 години в Unilever Bulgaria. Десислава е маркетинг мениджър в компанията за производство на хранителни добавки Walmark от създаването на българското представителство през 2006-а. От юли 2008 г. е управител на компанията. Десислава Райчинова – Митева играе ключова роля в утвърждаването на лидерската позиция на Walmark и нейните стратегически продукти на българския пазар.

Церемонията „Жена на годината” ще бъде излъчена в ефира на Нова телевизия на 28 декември 2008 г. Интервю и специална сесия на г-жа Райчинова – Митева ще бъде публикувано в януарския брой на списание GRAZIA.