Cyber Monday промоция

Cyber Monday промоция

Публикуван: 02.12.2019

Прегледи: 66

-15% на всичко! Само днес! Възползвайте се!

Общи правила на кампанията „Black Weekend Walmark“

Промоцията Cyber Monaday Walmark ще включва намаления на всички продукти присъстващи в официалния онлайн магазин на Валмарк с отстъпки -15%. 
Кампанията е валидна само за 02.12.2019г до 23.59 часа. 

1. Кампанията ще се проведе за всички продукти, представени в сайта www.club-zdrave.bg.
2. Целта на Кампанията е да предостави на клиентите на Клуб Здраве Валмарк промо оферти, които смятаме, че ще представляват интерес за тях.
3. Има възможност част от продуктите да са с ограничено количество и продажбата им се извършва до изчерпване на наличните количества по време на Кампанията. Възможни са технически грешки, при които изчерпан продукт, продължава да е виден на сайта и да се предоставя възможност на клиентите да го купят. 
4. Доставката на поръчаните продукти ще се извършва в рамките на до 15 дни от съответната поръчка от куриерска компания Спиди.Специални условия за доставките на Спиди по време на празничните дни може да видите тук!
5. Плащането се извършва с Наложен платеж.  
6. Към покупката на продуктите участващи в Cyber Monday Walmark няма да могат да се прилагат отстъпки и промоционални условия от други промоции или кампании. Това важи и за промо кодове, ваучери и други типиове отстъпки придобити от различни активности! 
7. Организаторът си запазва правото да прекрати, промени, разшири или да преустанови за постоянно кампанията по всяко време, като обяви това публично на сайта www.club-zdrave.bg.
8. Всякакви претенции към Организатора ще се по приятелски път, а ако това се окаже невъзможно те ще се отнасят пред съответната институция. 

За регистрирани потребители доставкта е безплатна за поръчки над 15 лева. 
За нерегирстрирани потребители доставката е безплатна за поръчки над 40 лева. 


Желаем ви приятно пазаруване и здраве! 
Клуб Здраве Валмарк