Бизнес дамите в България впечатлени от Даколен – най- новият продукт на Валмарк

Бизнес дамите в България впечатлени от Даколен – най- новият продукт на Валмарк

Публикуван: 12.03.2012

Прегледи: 32

В навечерието на женския празник, списание „Бизнес Лейди“ отличи най-успелите делови дами в 17 категории, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и постижения.

Изпълнителният директор на TV7 Евелина Колева получи голямата награда за "ТV мениджмънт". В категория "Политика" призът отиде при вицепрезидента Маргарита Попова, за Общинско изпълнение бе наградена кметът на София Йорданка Фандъкова.

Най-успялата дама в областта „Право“ е адвокат Биляна Тончева. Наградата бе връчена от Десислава Райчинова-Митева – управител на „Валмарк България“.

На тържествената церемония, всички дами получиха подаръци от Даколен – ново, естествено решение за красив и стегнат бюст. Даколен са таблетки, създадени в сътрудничество с американски специалисти, които по естествен начин възстановяват тонуса на бюста, подобряват формата и плътността на гърдите.

Бизнес дамите се съгласиха, че Даколен е едно добро и безопасно решение за поддържане на бюста, във всяка възраст. Всички те споделиха, че въпреки напрегнатото ежедневие една истинска дама винаги трябва да изглежда добре.